Parasport

Öt érmet szerzett a para-asztalitenisz válogatott Lengyelországban

Négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyarok a para-asztaliteniszezők szombaton véget ért lengyelországi világkupaversenyén, Wladyslawowoban.

2024.03.31 23:34MTI

A szövetség közleménye szerint a legeredményesebb a paralimpiai bronzérmes, világbajnok Szvitacs Alexa volt, az egyéniben szerzett ezüstérme mellé a párosok között is gyűjtött még kettőt: Arlóy Zsófiával női, Csonka Andrással pedig vegyes párosban állhatott fel a dobogó második fokára.

Arlóy szintén szerzett még egy ezüstérmet a chilei Dettonival vegyespárosban, és Csonka is gazdagodott egy bronzzal férfi párosban a tajvani Linnel az oldalán.

Ezzel a viadallal zárult le a sportágban a paralimpiai kvalifikációs időszak, várhatóan hamarosan közzéteszik a kvótás versenyzők névsorát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.