„Külföldön sz*pok! Mindannyian idióták vagytok!” – Egymásnak ugrottak az emberek a Nemzeti Múzeumnál, a rendőrök léptek közbe – Videón a balhé

2024. márc 15. 14:22
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Egy másik balhé is volt a Nemzeti Múzeumnál március 15-én/ Fotó: Czerkl Gábor

Egy másik balhé is volt a Nemzeti Múzeumnál március 15-én / Fotó: Czerkl Gábor

Több botrányos dolog is történt a március 15-ei rendezvényen a Nemzeti Múzeumnál. Kiderült, hogy egy orosz szövetséget kritizáló felirat miatt is nagy balhé volt, végül a rendőröknek kellett közbelépniük.

A Blikk is megírta, hogy a Tanítanék Mozgalom tagjai tükröt próbáltak tartani a magyar miniszterelnöknek, Orbán Viktornak, de több inzultus érte őket. Az egyik ellentüntetőt állítólag meg is ütötték. Most azonban egy másik balhéra is fény derült.

Az összegyűlt tömegben a Puzsér Róbert-féle Sétáló Budapest akcióját is inzultus érte. Az aktivisták egy olyan molinót tartottak a magasba, amelyen az állt, hogy „Petőfi a polgári társadalomért harcolt! Orosz szurony döfte halálra! Le a feudalizmussal! Le az orosz szövetséggel!

„El kell foglalnunk Brüsszelt!” – Orbán Viktor nyílt üzenetet küldött a Nemzeti Múzeum előtt: fülsüketítő tapsvihar fogadta a szavait

„El kell foglalnunk Brüsszelt!” – Orbán Viktor nyílt üzenetet küldött a Nemzeti Múzeum előtt: fülsüketítő tapsvihar fogadta a szavait

Azonban ez jó pár embernek nem tetszett a tömegben, ezért trágársággal meghintett anyázás közben próbálták kicsavarni a rudakat a molinótartók kezéből - írták meg az RTL oldalán.

A rendőröknek közbe kellett lépniük, és felsorakoztak a felirat elé, majd lenyugodtak a kedélyek. Az esetről videófelvétel is készült:

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Orbán Viktor

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Március 15 Orbán Viktor Nemzeti Múzeum balhé