Hirdetés

"Lopakodó" házzal gyarapodott az ASUS TUF termékcsaládja

A megcserélhető oldallapokkal ellátott modell támogatja a konnektoraikat túlsó felükön hordó alaplapokat, és a hardvereink sem főnek meg benne.

Az ASUS egy csatlakozóikat rejtő, BTF sorozatú alaplapokkal kompatibilis miditoronyról rántotta le a leplet, amit TUF Gaming GT302 ARGB-nek hívnak, és feketében, illetve fehérben egyaránt választható.


[+]

A 8+3 bővítőhelyes, E-ATX-es megoldás 520 mm-es magasságához 235 mm-es szélesség, valamint 485 mm-es mélység tartozik, és szellőzésének javítása érdekében a balján megtelepedett edzett üveglap felcserélhető a jobbján lévő, szinte teljes egészében fémhálós panellel.


[+]

A három porszűrő betéttel érkező konstrukció kétkamrás belsejében 165 mm magas processzorhűtő, 407 mm hosszú videokártya, plusz két 2,5, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértároló fér el, és a hét beépíthető, 120/140 mm-es ventilátorból négy szabályozható fordulatszámú, címezhető fénydiódákkal megszórt (140 mm-es) példány már benne van a cirka 190 dolláros vételárban. Az AR140 névre hallgató szélgépek sarkaiban rezgéselnyelő gumírozást viselő kerete a sztenderd 25 helyett 28 mm vastag, és 115 cfm-es légszállításukhoz 3 mmH2O statikus nyomás párosul.

[+]

Radiátorból előre legfeljebb 280, felülre 360, hátra pedig 140 mm-es darabot költöztethetünk be, miközben az alaplapi tálca túlsó felén 37 mm széles térrészt hagytak a pántokkal, illetőleg csíptetőkkel segített kábelmenedzsmenthez.


[+]

Az előlapon, továbbá a könnyebb szerelhetőség végett eltávolítható tetőlemezen négyzetes perforációk tengere található, és az előbbi elem felső részén letáborozott kivezetések sorában egy USB 3.2 Gen 2 Type-C kaput, két USB 3.2 Gen 1 Type-A interfészt, meg egy 3,5 mm-es kombójacket vehetünk lajstromba. Egy említést megér, hogy a frontális I/O vezetékeit egy egységesített headerrel köthetjük deszkánk vonatkozó tüskesorára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés