Bűnügy

Focistákat kifosztó bűnbandát füleltek le Spanyolországban

Az akció során hat embert vettek őrizetbe.

2024.03.13 15:09MTI

Futballisták kifosztására szakosodott bandát fülelt le a spanyol rendőrség Madridban.

Az akció során hat embert vettek őrizetbe. A betörők az alapján választották ki áldozataikat, hogy a játékosok - továbbá hozzátartozóik és barátaik - milyen fotókat és videókat posztoltak a labdarúgók otthonairól a közösségi médiában.

A bűnbanda tagjai az elmúlt két évben legalább nyolc rablásért tehetők felelőssé, mindegyiket a főváros előkelő negyedeiben követték el. Egy tavaly májusban történt betörés során az elkövetők félmillió euró értékű ékszerrel és karórával távoztak, az eltulajdonított tárgyakat pedig a feketepiacon értékesítették.

A razzia során a rendőrök tíz órát, több ékszert, 3300 euró készpénzt és légpisztolyokat foglaltak le.

Az ügyben érintett futballisták között van a Real Madridot erősítő Rodrygo és a Rayo Vallecanóban szereplő Radamel Falcao is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.