A sötét módra gyúr az új AIDA64

A 7.20-as verzió az új hardverek támogatásában sem okoz csalódást.

A FinalWire kiadta az AIDA64 nevű rendszerdiagnosztikai program legújabb, 7.20-as verzióját, amelynek fő újítása, hogy a korábban átalakított felhasználói felülethez meghozta a sötét mód támogatását, ráadásul rögtön három témával (fekete, szürke és kék). A felhasználó számos konfigurálási lehetőséget kap, hogy az igényeknek megfelelően jelenjenek meg a kompatibilis modulok.


[+]

Szokás szerint a funkcionális fejlesztések sem maradtak el, így továbbfejlesztett szenzormonitorozást kapott a GeForce RTX 30 és 40 sorozat, továbbá a G.Skill WigiDash LCD kijelző, illetve a NZXT Kraken 2023 és Elite szenzorok támogatása is megoldott. Mindezeken túl a program megfelelő információkat szolgáltat az új VGA-król, ideértve az AMD Radeon RX 7600 XT-t, illetve a teljes GeForce RTX 40 Super sorozatot. Megjegyzendő még, bár a magyarok számára nem túl fontos, hogy az izlandi lokalizáció is megérkezett.

A Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerrel kompatibilis AIDA64 7.20-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, amelynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Előzmények

Hirdetés