Donald Trump felhúzta magát, majd kőkeményen beleállt az Oscar-gálába: „Miért nem azoknak adják a díjakat, akik megérdemlik?”

2024. márc 11. 9:20
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Donald Trump nem kímélte Jimmy Kimmelt / Fotó: Northfoto

Donald Trump nem kímélte Jimmy Kimmelt sem / Fotó: Northfoto

Az egykori amerikai elnök nem köntörfalazott, amikor elmondta a véleményét az Oscar-gáláról és Jimmy Kimmelről.

A március 10-i Oscar-gálát az Emmy-díjas Jimmy Kimmel vezette, aki 2017-ben, 2018-ban és tavaly is megkapta a műsorvezetői szerepet. Korábban Whoopy Goldberg és Jack Lemmon tűntek fel négyszer az Oscar-show-ban házigazdékként. A csúcstartó azonban Bob Hope, aki 11 alkalommal állt az Oscar színpadára műsorvezetőként.

Hiába várták, nem jelent meg az Oscar-gálán a magyar díjazott, Mihalek Zsuzsa: kiderült, miért

Hiába várták, nem jelent meg az Oscar-gálán a magyar díjazott, Mihalek Zsuzsa: kiderült, miért

A házigazda egy érdekes történetről számolt be a színpadon az este vége felé, amikor is elővette a telefonját, hogy felolvasson egy kritikát, amelyet nem mástól, mint Donald Trumptól kapott.

„Volt-e valaha rosszabb házigazda az Oscar-gálán, mint Jimmy Kimmel? A nyitánya egy átlagon aluli ember benyomását keltette, aki túlságosan erőlködik azért, hogy olyan legyen, amilyen soha nem lehet” – írta Trump a bejegyzésében, amire így reagált Kimmel:

„Bla, bla, bla. Oké, most nézzük, kitaláljátok-e, melyik volt elnök posztolta ezt az imént a TruthSocialon. Valaki? Nem? Nos, köszönöm, Trump elnök úr! Köszönöm, hogy figyelt, meglep, hogy még mindig. Letelt már a börtönbüntetése?” – tette fel a kérdést, mire nevetésben törtek ki a jelenlévők. Trump egyébként a posztjában az egész Oscar-gáláról negatív véleménnyel volt – írja a variety.com.

„Szabaduljatok meg Kimmeltől, és cseréljétek le egy másik olcsó 'tehetségre', George Slopanopoulosra. Ő mindenkit nagyobbnak, erősebbnek és elbűvölőbbnek mutatna a színpadon. Szintén egy nagyon rossz, politikailag korrekt műsor a ma esti, és évek óta ilyen. Összefüggéstelen, unalmas és nagyon igazságtalan. Miért nem azoknak adják a díjakat, akik megérdemlik? Talán így a tévés nézettségük is visszatérne a mélypontról. TEGYÜK ÚJRA NAGGYÁ AMERIKÁT!" – fogalmazott a volt elnök.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Oscar-gála

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Donald Trump Jimmy Kimmel Oscar-gála kritika