Bűnügy

Nagy mennyiségű, Magyarországon nem forgalmazott gyógyszerrel üzletelt egy bajai férfi - videó

A férfi asztma-, nyugtató és erős fájdalomcsillapító gyógyszereket szerzett be ismeretlenektől, amelyeket csomagküldő szolgálatok útján többnyire külföldre értékesített.

2024.02.14 08:35MTI

Elfogtak egy bajai férfit, aki nagy mennyiségű, Magyarországon nem forgalmazott gyógyszerrel üzletelt - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a férfi asztma-, nyugtató és erős fájdalomcsillapító gyógyszereket szerzett be ismeretlenektől, amelyeket csomagküldő szolgálatok útján többnyire külföldre értékesített.

A rendőrök egy csomagfeladást követően ütöttek rajta a férfin, akinél 90 ezer tablettát találtak; az általa használt lakásokban és egy bérelt garázsban kartondobozokba csomagolva további, hazai forgalomban nem található, pszichotróp hatású anyagokat tartalmazó 479 990 tablettát és 830 üveget, valamint csaknem 4 millió forintot találtak és foglaltak le a nyomozók.

A 61 éves férfit a Bajai Rendőrkapitányságon gyógyszerhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.