DJ Zedd piacra dobta a brutál felspécizett kaliforniai otthonát

DJ Zedd, ingatlanpiac, Encino
DJ Zedd lemezproducer és dalszerző
Vágólapra másolva!
A dalszerző és zenei producer Anton Zaslavski (hivatalos nevén: DJ Zedd) eladja a Los Angeles-i San Fernando völgyben, Encino exkluzív Royal Oaks negyedében található hatalmas házát, amit annak idején a hollywoodi álompártól, Joe Jonas-tól és Sophie Turner-től vett. A több különleges helyiséggel is kiegészített ingatlanért hajszál híján 19 millió dollárt kér. 
Vágólapra másolva!

DJ Zedd 2021-ben vette meg ezt az Encino-i birtokot Joe Jonas-tól és feleségétől, Sophie Turner-től 15,2 millió dollárért, amit aztán saját ízlésére és igényeire szabott, hozzáadva egy hangstúdiót, egy énekkabint és egy házimozi szobát is.

DJ Zedd lemezproducer és dalszerző Forrás: Wikipedia

"A házban a két kedvenc szobám a professzionális zenei stúdió és a házimozi szoba. DJ-ként nem éreztem volna otthon magam a saját házamban egy hangstúdió nélkül, ezért felépítettem a világ talán legjobban hangzó ilyen szobáját" - nyilatkozta a lemezlovas a Mansion Globalnak.

Az egész szárnyat elfoglaló egészségügyi és wellness szolgáltatások szintén a DJ kedvenc helyiségei közé számítanak. Ezek közé tartozik egy edzőterem, egy spa masszázs szobával, szauna és kardió terem. A kültéri kényelmi szolgáltatások közé tartozik egy medence, hideg merülőmedencék, egy szabadtéri tűzrakóhely, konyha és több szabadtéri terasz.

image

A 2019-ben épült 1.373 négyzetméteres, 6 hálószobás és 12 fürdőszobás házat a Los Angeles-i belsőépítész Jae Omar tervezte. David Kramer ingatlanügynök szerint az ingatlan listaára kifejezetten olcsó, hiszen egy olyan Los Angeles-i környéken, mint például Bel Air, akár 35 millió dollárt is fizetnének érte.

Az utcafronttól beljebb biztonsági bódéval ellátott kapuk mögött elhelyezkedő ház egy dupla magasságú előcsarnokba nyílik. A főszint nagy része nyitott alaprajzú, "egy irodával és más helyiségekkel, amelyek el vannak rejtve a magánélet érdekében" - kezdte a ház bemutatását Kramer.

Az ingatlanban a hagyományos konyha mellett egy előkészítő konyha is van a vendéglátás és szórakoztatás elősegítéséhez.

A DJ birtokán a főépület mellett egy vendégház is van, amibe két különálló szórakozóhelyszín is került. A földszinten egy autentikus kocsma található, amelyet Joe Jonas épített, hogy egy klasszikus chicagói bárra hasonlítson.

A második emeleten Zaslavski egy korszerű házimozit is felépíttetett. "A Dolby Atmos házimozi leírhatatlanul szórakoztató filmnézési élményt nyújt" - büszkélkedett a férfi.

Forrás: Mansion Global