Ez a gyönyörű nő szívószállal bizonyítja, hogy ő is Lamborghini örökös, és milliárdok járnak neki

Flavia Borzone
Vágólapra másolva!
"Én vagyok a Lamborghini sportautó alapítójának eltitkolt unokája, és a milliárdjai engem illetnek!" - jelentette ki a 35 éves kozmetikusként dolgozó Flavia Borzone. Az igazát bizonyítandó egy magándetektívet is felbérelt. A legendás sportautó alapítójának a fia azonban rágalmazás miatt feljelentést tett a bíróságon. 
Vágólapra másolva!

A Nápolyban élő és kozmetikusként dolgozó 35 éves Flavia Borzone azt állítja, hogy Tonino Lamborghini, Ferrucio Lamborghini fia az 1980-as évek végén, 17 éves korában megismerkedett az ő édesanyjával, Rosalba Colosimo nápolyi operaénekesnővel, majd titkos viszonyba bonyolódtak egymással. A kapcsolat során édesanyja teherbe esett, majd megszülte őt.

Flavia Borzone Forrás: Flavia Borzone / Instagram

Annak érdekében, hogy bízonyítsa az igazát, felbérelt egy magánnyomozót, akit arra kért, hogy kutassa át Tonino Lamborghini lányának, az énekesnő Elettra Lamborghini-nek a szemetét, és szerezzen DNS mintát a genetikai vizsgálathoz, amit a Lamborghini család tagjai nem engedélyeztek. A felbérelt nyomozó végül talált egy szívószálat, amivel a 29 éves énekesnő a frappuccino-ját itta. Az ezen található nyálat használták fel DNS mintaként.

Rosalba Colosimo operaénekesnő

image

Tonino Lamborghini azonban tagadja, hogy valaha is viszonya lett volna Rosalba Colosimo nápolyi operaénekesnővel, ezért rágalmazás vádjával beperelte Flavia Borzone-t.

A Ferrarai Egyetem szakértői szerint az olasz média által "az ezer titok szívószálának" nevezett eszközből vett DNS minta bizonyította, hogy genetikai egyezés van Borzone és Lamborghini között.

A milliárdos család ügyvédei azonban azt állították, hogy a mintát a nyomozó a hozzájárulásuk nélkül szerezte, és ezért nem is nyújtható be a bíróságon bizonyítékként.

Elettra Lamborghini énekesnő

image

A kozmetikus ügyvédje viszont azt állította, hogy hiteles bizonyítékot szereztek, aminek a segítségével egyértelműen kiderült, hogy Elettra és Flavia féltestvérek.

"Számunkra csak a fontos, hogy a Lamborghini család ismerje el nyilvánosan, hogy ügyfelem, Flavia Borzone és Elettra Lamborghini féltestvérek" - nyilatkozta az ügyvéd.

Borzone a bíróságon elmondta, hogy 2019-ben azért utazott Bolognába, hogy találkozhasson végre az édesapjával, aki szerinte Tonino Lamborghini. Visszaemlékezett arra is, hogy amikor anyja és az apja veszekedtek, gyakran hallotta, amint anyja ezt vágja a férjéhez: Flavia nem is a te lányod.

Tonino Lamborghini

image

A kozmetikuslány találkozásukkor titokban felvette az állítólagos apjával folytatott beszélgetést, aki akkor még bevallotta, hogy viszonya volt Rosalba Colosimo-val.

A tárgyalást márciusig elnapolták.

Forrás: Daily Mail