Holtan találták az Amazon kézbesítőjét egy zárva tartó vidámparkban

tech_nevek
Jeff Bezos eredetileg a Cadabra nevet szerette volna feltörekvő online könyvesboltjának, ám végül az Amazon mellett döntött. Egész egyszerűen azért, mert így egészen előre kerülhetett a különböző céges listákon a cég neve.
Vágólapra másolva!
Egy fiatal férfi holttestére bukkantak kedden egy brit vidámpark parkolójában, egy furgonban. Az autó az Amazoné és az eddigi adatok szerint a férfi a kézbesítőjük volt, bár azt nem tudni, hogy munka közben halt-e meg, a vidámpark ugyanis a télre bezárt, és csak márciusban nyit ki. 
Vágólapra másolva!

A rendőrséget tegnap a délelőtti órákban hívták ki, hogy a Thorpe Parkban egy, a 20-as éveiben járó férfit holtan találták az autójában.

A rendőrség közlése szerint a haláleset körülményeit vizsgálják, de az eddigi adatok szerint nem gyilkosság történt. A vidámpark jelenleg zárva van, és csak március 24-én nyit ki.

Azt nem erősítették meg, hogy a férfi az Amazon márkájú furgonban vagy a saját személyautójában ült-e, illetve, hogy valóban műszakban volt-e csomagokat kézbesíteni az adott időpontban.

Az Amazon UK szóvivője azonban a Surrey Live-nak nyilatkozva azt mondta:

Elmondta azt is, hogy együttműködnek a kézbesítő szolgáltatójukkal és a rendőrséggel is a nyomozás során. (Daily Star)