Hirdetés

Gigantikus gamer monitorral robbant a Gigabyte

Az Aorus CO49DQ hatalmas (ívelt) kvantumpontos OLED panelt kapott.

A Gigabyte bejelentette, hogy egy óriási monitorral szeretne közelebb kerülni a gamerek szívéhez; ez az Aorus CO49DQ névre hallgató készülék, amelybe egy 49 hüvelykes, Samsung Display által gyártott kvantumpontos kijelző került.

A periféria 10 bites, 5120 x 1440 képpont felbontású és 32:9 képarányú, szuper-ultraszéles panelt kapott, ami a DCI-P3 színtér 99 százalékának lefedésére képes, a maximális fénysűrűsége eléri a 400 cd/m2 értéket, miközben támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését.

Gigabyte Aorus CO49DQ
Gigabyte Aorus CO49DQ [+]

A képfrissítési ráta 144 Hz, de persze az AMD FreeSync használata is biztosított, a válaszideje pedig 0,03 ezredmásodperc. A terméken egy DisplayPort 1.4, két HDMI 2.1 bemenet, két USB 3.0, illetve egy USB Type-C kapu található a 3,5 mm-es jacken, és persze az USB 3.0 upstream konnektoron kívül.

A készülékházban elhelyeztek két darab, egyenként 5 wattos hangsugárzót, szóval az integrált hangrendszer sem hiányzik, azonban azt a cég egyelőre még nem árulta el, hogy mikor és milyen áron kerül majd boltokba ez az óriás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés