Real Madrid: először érkezik Madridba a brazil ‘csodagyerek’! – sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk, 2024 nyarától a Real Madridban futballozik majd az az Endrick, aki fél évet még nevelőegyesületénél, a Palmeirasnál tölt, majd Madridba költözik. A blancók érthető módon nagyon ügyelnek arra, hogy a brazil tehetség beilleszkedése zökkenőmentes legyen majd.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a 18. életévének a betöltése után Real Madrid játékossá váló Endrick a klub meghívására először utazik a spanyol fővárosba a hétvégén.

A brazil bajnokság (Brasileirao) véget értével már a szabadságát töltő, ‘szuper-tehetségnek’ kikiáltott játékos az USA-ban töltött vakációját szakítja meg, hogy eleget tegyen leendő klubja meghívásának.

A Madridban már nagyon várt Endrick-nek, ahogyan az az első látogatásnál lenni szokott, klubbemutatót terveznek, amelynek részeként a már a brazil felnőtt válogatottban is bemutatkozó tehetség személyesen is találkozik Florentino Pérez elnökkel és a Real-vezetéssel. A program részeként Endrick természeten a Bernabéuba is ellátogat majd, ahol a helyszínen tekinti meg vasárnap este a Real Madrid – Villarreal találkozót.

A júliusban 18. születésnapját ünneplő fiatal korábban már maga is elmondta, hogy mennyire várja karrierje új szakaszát, amelyhez most egy újabb lépéssel kerül közelebb.

fociclub

A Real Madrid: először érkezik Madridba a brazil ‘csodagyerek’! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.