DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 15. szerda
F1

Döbbenetes fizetést ajánl Verstappennek a Mercedes?

Sajtóhírek szerint egészen elképesztő összegről lehet szó, jócskán túlszárnyalhatja Lewis Hamilton ferraris kontraktusát is.

150 millió eurós éves fizetést kínál Max Verstappennek a Mercedes: erről számolt be az F1-Insider és az OE24 is. 

Az egészen döbbenetes összeg több szinttel szárnyalná túl még a Lewis Hamilton és a Ferrari által aláírt, állítólag a 100 milliós nagyságrendben mozgó megállapodást is, bár hozzá kell tenni, hogy természetesen ahogy a britnél, úgy a hollandnál is minden létező bónusszal együtt értendő ez a szám.

Már Hamilton szerződése is új rekordot jelent, Verstappené ezt fejelné meg jelentősen.

SI202404060254_hires_jpeg_24bit_rgb_resize



A hírek szerint Toto Wolff mindent hajlandó lenne megadni Verstappenért és természetesen Adrian Newey-ért is, egyes értesülések szerint ha az a feltétel, akkor dr. Helmut Markót is elhozza a Red Bulltól az üzlet érdekében.

A gigantikus szerződést azért egyelőre kezeljük kellő óvatossággal, mindenesetre egyes pletykák arról szólnak, hogy Verstappen stábja és a Mercedes képviselői a Miami Nagydíj után találkoznak egymással.

Max Verstappen apja, Jos éppen tegnap nyilatkozta azt, hogy a fia jó helyen van 2025-re, de nekik 2026-ra is gondolniuk kell, amikor megérkezik az új szabályrendszer. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: