Saját kezűleg vetett véget életének a 29 éves TikTok-sztár

2024.04.24. 10:24
Kiderült, mi okozta a népszerű TikTok-sztár, Eva Evans halálát, aki 29 évesen, múlt szombaton vesztette életét. A tartalomgyártóra a TMZ információi szerint egyik barátja talált rá otthonában felakasztva, miután elment a lakáshoz, mivel egy napja nem sikerült elérnie. A lap rendőrségi forrásokra hivatkozva beszámolt arról is, hogy a fiatal nő egy búcsúlevelet is hátrahagyott. Eva Evans édesapja 2018-ban szintén öngyilkos lett.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, a TikTok közösségi oldalon mintegy 310 ezer követővel rendelkező 29 éves Eva Evanst holtan találták otthonában múlt szombaton. A hírt akkor nővére, Lila Joy erősítette meg egy Instagram-posztban, a halálának oka azonban mindeddig ismeretlen volt. 

A fiatal lány New Yorkban élt, oldalán többek között arról osztott meg videókat, milyen egy mai huszonéves élete a nagyvárosban, fiókja többnyire szórakoztató és informatív tartalmakból állt. Népszerűségét jól mutatja, hogy népes követőbázisa mellett 13 millió kedvelést is begyűjtött. 

A TMZ most a halálának okát is közzétette, a lap információi szerint Eva Evans öngyilkos lett. Rendőrségi források szerint a fiatal nőre egy barátja talált rá múlt szombaton késő este, miután péntek reggel óta – amikor utoljára élve látta – nem reagált semmire.

A rendőrségi forrás elmondta, a barátnak volt kulcsa Eva New York-i lakásához, ahol felakasztva, már holtan talált rá a TIkTokon sikeres tartalomgyártóra.

A sokkos állapotba került barát azonnal tárcsázta a rendőrséget és a mentőket, a kiérkező egységek kérdésére pedig elmondta, nagyon lesújtották a történtek, ugyanis nem tudott arról, hogy barátja mentális problémákkal és öngyilkos gondolatokkal küzd. Halálának hivatalos okát egyelőre nem is állapították meg, azonban az első vizsgálatok szerint idegenkezűségre utaló jelet nem találtak sem a helyszínen, sem a holttesten, ráadásul a lap tudomása szerint Eva Evans egy búcsúlevelet is hátrahagyott, amely tartalma és hitelessége egyelőre szintén nem ismert. 

Ugyan előzetes jelek nem utaltak cselekedetére, korábban megosztotta, hogy édesapja 2018-ban saját kezűleg vetett véget életének – amivel már Evans gyerekkora óta fenyegetőzött –, követői szerint ezt a tragédiát nem tudta feldolgozni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.