Közlekedés

Ha nem kapnak megfelelő ajánlatot a volánosok, januárban újabb sztrájk jöhet

Az érdekképviselet vezetője egy 18 százalékos béremelést már elfogadhatónak tartana.

2023.12.12 07:20ma.hu

Volt, aki a kisérettségijéről, más a munkahelyéről késett el a Volán-sztrájk miatt. A legtöbben az információ hiányára panaszkodtak, azt ugyanis senki nem tudta biztosan, melyik buszjárat indul, és melyik nem. A 25 százalékos béremelésért tartott sztrájk második napján a dél-budai agglomerációban sok busz maradt ki, Szegeden viszont a legtöbb járat közlekedett. A szervező szakszervezet szerint a sztrájk sikeres volt, és folytatják a tárgyalásokat. Ha nem kapnak elfogadható ajánlatot, akkor január elején ismét beszüntethetik a munkát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.