Állatkínzás

Így találtak az állatvédők egy kutyára Tolna vármegyeben - sokkoló képek

Ettől a naptól a kutyus számára a nélkülözés már csak egy rossz álom.

2024.04.21 23:30ma.hu

A Fema Állatmentők a Tolna vármegyei Mucsi településen jártak a hétvégén. "Ma délután rendhagyó, illetve nem szokványos mentésen vagyunk túl. Egy másik megyében voltunk, olyan fotókat kaptunk ami mellett nem tudtunk elmenni. 1 óra45 percet utaztunk, hogy segítsünk ezen a szerencsétlen kutyán!" - írták a Facebookon.

"A képeken látható 3 év körüli német vizsla keverék kutyus láncon, alultáplált állapotban volt tartva. A kutyus egyébként az állapota ellenére energikus, nagyon jó természetű, és jól kijön más kutyákkal is. A gazda azonnal lemondott a kutyáról, amely oltatatlan, és chippel sem rendelkezik" - tették hozzá.

Szimi kiemelése megtörtént, sajnos helyhiány miatt elhelyezni nem tudták, de kerestek segítséget, Kozma Emese fogadta a kutyust a Dudva-tanya Emese családi állatpanziójában!

"Hálás köszönet Emesének, nehéz lett volna a Fema állatotthont most átszervezni Szimi elhelyezése miatt. Reméljük hogy Szimi hamar gazdis lesz, mától a nélkülözés számára csak egy rossz emlék marad, amelyet majd idővel elfelejt!" - osztották meg örömüket az állatvédők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.