Balesetveszély

Hajmeresztő videó: két autót és egy robogót tarolt le majdnem egy villamos a Flórián téren

Nem sokon múlt a tragédia.

2024.04.11 17:50ma.hu

A Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette azt a felvételt, amelyen hajszál híján két autót és egy robogóst tarolt le egy villamos a Flórián térnél.

A felvételen jól látszik, hogy a Pacsirtamező utca felé kanyarodni szándékozó, pirosnál várakozó járműveknek a lámpája zöldre vált.

A szabad jelzést követően el is indulnak, köztük bal szélen egy robogós is, azonban az utolsó pillanatban megtorpannak, ugyanis ekkor egy villamos robog át a tilos jelzésen.

A videón látható, hogy a motoros szinte az utolsó pillanatban állt meg a nem kis sebességgel érkező villamos előtt, ezzel elkerülve a tragédiát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.