Andrea Sartori: Ezért ér Szoboszlai 77 millió eurót; Nagy Ádám a harmadik Eb-jén cipelheti a zongorát

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.11.23. 23:31
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Budapesten működik az egyik legjelentősebb futballpiaci üzleti tanácsadó cég, a Football Benchmark – a számos nagy klubbal, sportszereplővel és egyebek mellett a Marcával és a La Gazzetta dello Sporttal is együttműködő vállalkozás alapítója, Andrea Sartori lapunknak a nemzetközi labdarúgás pénzügyi folyamatairól és a magyar válogatott sikerek hatásáról is beszélt. Csillag Péter interjúja.Budapesten működik az egyik legjelentősebb futballpiaci üzleti tanácsadó cég, a Football Benchmark – a számos nagy klubbal, sportszereplővel és egyebek mellett a Marcával és a La Gazzetta dello Sporttal is együttműködő vállalkozás alapítója, Andrea Sartori lapunknak a nemzetközi labdarúgás pénzügyi folyamatairól és a magyar válogatott sikerek hatásáról is beszélt. Csillag Péter interjúja.

A nemzeti csapatban betöltött szerepéről, pisai mellőzéséről, a kritika kezeléséről és az apaságról is őszintén beszélt lapunknak a magyar válogatottsági rangsorban világklasszisokat megelőző és üldöző Nagy Ádám. A középpályással Somogyi Zsolt beszélgetett.

Harry Kane négy hónap alatt meghódította a Bundesligát: nagyon gyorsan beilleszkedett a Bayern Münchenbe, ontja a gólokat, kiválóan futballozik – ezúttal sem rajta múlik, hogy nyer-e trófeát az idény végén. Mohai Dominik háttéranyaga.

Ana Tadic: Senkitől sem félünk, a törököktől sem. A jövő héten a női Euroliga két veretlen csapata, a DVTK és a Fenerbahce Diósgyőrben csap össze, erről is beszélgettünk Ana Tadiccsal, a hatból hatot megnyerő magyar együttes francia centerével. Fazekas Zoltán írása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik