Baleset

Több autó ütközött az 1-es főúton Győrszentivánnál - képek

A balesetben két ember súlyos, további négy - köztük két gyermek - könnyebb sérüléseket szenvedett.

2024.03.31 16:21MTI
Krizsán Csaba/MTI

Összeütközött több jármű, egy személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében vasárnap délelőtt, a balesetben két ember súlyos, további négy - köztük két gyermek - könnyebb sérüléseket szenvedett - ismertette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

Krizsán Csaba/MTI

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa az MTI érdeklődésére közölte, hogy a baleset egyik súlyos sérültjét mentőhelikopterrel, a másik súlyosan megsérült embert, valamint a további négy könnyebb sérültet - köztük a két gyermeket - mentőautóval szállították kórházba.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a Gönyű és Győrszentiván kertváros közötti útszakaszon a baleseti szemle és a műszaki mentés idejére a főútvonalat teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.