David Pressman meghívta a legismertebb magyar influenszerpárost

2024.03.24. 20:31
Pamkutyáék először nem értették, miért hívták meg őket az amerikai nagykövetségre, de nem bánták meg, hogy igent mondtak David Pressmannek, bár kicsit könnyedebb témára számítottak.

„Néha meglepő dolgok történnek velünk, néhány napja például meghívást kaptunk az amerikai nagykövetségtől, amit bár nem értettünk, de eljöttünk, és milyen jól tettük!” – írja Instagram-oldalán a Pamkutya-duó.

Az influenszerek beszámolója szerint izgalmas emberekkel találkoztak, köztük David Pressmannel, az Egyesült Államok budapesti nagykövetével, akivel hosszan beszélgettek arról, hogyan látják Magyarország jövőjét, szerintük mik a fiatalok fő problémái, és hogy mit lehetne tenni, hogy az ország kevésbé legyen megosztott.

Hát nem egyszerű ezekre válaszolni, kicsit könnyebb témákra számítottunk, de igyekeztünk...

– olvasható a bejegyzésben.

Kiderült még, hogy a rendezvényen Rubik-kocka-verseny is volt, és az eseményre élőben bejelentkezett Rubik Ernő is, aki ötven éve találta fel a játékot. 

David Pressman korábban többször is vacsorát adott influenszereknek és közéleti szereplőknek. Tavaly júniusban a Pride-hónap alkalmából olyan neves személyiségeket hívott meg vacsorára, mint Árvai Péter, a Prezi társalapítója, Ungár Péter, az LMP elnöke, Kocsis Tibor énekes vagy WhisperTon influenszer. Később több magyar zenész mellett Azahriah is járt nála, idén januárban pedig tehetséges magyar fiatalokkal találkozott, köztük a Puskás–Dallos házaspárral és Szilágyi Áron olimpikonnal is.

Márciusban a vendégek között volt Osváth Zsolt youtuber és a Carlson Coma énekese, Fekete Giorgio is. Szintén a meghívottak között kapott helyett Boros Misi zongoraművész, Keszthelyi Vivien autóversenyző, valamint Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes hosszútávúszó.