DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
F1

Sajtó: Fellebbezés jöhet a Horner-ügyben

Sajtóinformációk szerint megtámadja a belső vizsgálat eredményét a panaszt tevő, és idő közben felfüggesztett Red Bull-alkalmazott.

Brit és holland sajtóértesülések szerint fellebbezést nyújthat be a Red Bull belső vizsgálatának eredményével kapcsolatban a Christian Horner ellen panaszt tevő női alkalmazott.

Az illetlen viselkedés miatt indított belső vizsgálatot a Red Bull anyavállalata egy külső szakértővel végeztette el még februárban, a vizsgálat végeredménye pedig az lett, hogy Hornert felmentették a vádak alól.

SI202403070110_hires_jpeg_24bit_rgb_resize_1



A rengeteg fordulatot hozó ügy egyik fejleménye az volt, hogy a panaszt tevő hölgyet felfüggesztették a Szaúd-arábiai Nagydíj előtt. A The Telegraph és a De Telegraaf beszámolója szerint viszont ez a történet itt még nem ért véget, ugyanis fellebbezést nyújthat be a női alkalmazott, aki a hírek szerint Horner asszisztense volt.

Korábbi információk szerint a hölgyet egyébként is felháborítja Horner kommunikációja, és az egész ügy kezelése (hogy Horner maradt a helyén, őt pedig felfüggesztették), és azt tervezi, hogy a közeljövőben ő is a nyilvánosság elé lép – egyúttal elmondja a történet azon verzióját, ahogy ő élte meg az eseményeket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: