Idén már OLED tévével támad a Thomson is

A Thomson OG8C14 modell az LG Display által gyártott panelre épül.

Az egykor szebb napokat látott Thomson egyike lett mára az alapvetően az olcsóbb modellekre fókuszáló márkaneveknek a televíziós szektorban. A márka hazánkban is ismert, és a kínálata idén is több új modellel bővül.

Ezek között megtalálható a legkisebb tudású Easy TV, amely egy okos funkciók nélküli LCD készülék. A skála másik végén pedig az OG8C14 lelhet fel, amely a Thomson első OLED televíziója. Ez a készülék az LG Display által gyártott OLED (WOLED) panelt használja, és 42, 48, 55, 65 és 77 hüvelykes változatban lesz elérhető. A maximális képfrissítési frekvenciája 120 Hz, továbbá rendelkezik AMD FreeSync hitelesítéssel. A 4K felbontású készülék emellett magától értetődően szavatolja a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelését is.

A modell megkapta a Google TV smart platformot, aminek köszönhetően több ezer alkalmazás közvetlen elérésére nyílik mód. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron kerülhet a boltokba a Thomson OLED televíziója, de kedvező árunak kell lennie, hiszen máshogy nem lenne esélye a gyilkos versenyben.

Előzmények

Hirdetés