Bűnügy

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki halálra verte az élettársát

Olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe.

2024.03.11 18:30MTI

Vádat emeltek egy szegedi a férfivel szemben, aki 2022-ben ittasan olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a letartóztatásban lévő férfit halált okozó testi sértés bűntettével vádolják.

Az élettársak közösen italoztak 2022. október 18-án szegedi lakásukban. A vádirat szerint kora estére mindketten erősen ittas állapotba kerültek. A férfi ekkor a védekezésre alig képes nőt többször megütötte, megrugdosta és megtaposta. A sértett a bántalmazások miatt eszméletét vesztette. Ezt látva a vádlott mentőt hívott, és megkísérelte a nőt újraéleszteni, de ezzel is csak újabb sérüléseket okozott.

A bántalmazás okozta sérülések miatt az asszony a helyszínen meghalt - tudatta a főügyészhelyettes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.