Hamarosan a boltokba kerül a világ legnagyobb QNED televíziója

Az LG továbbra is nagyon bízik a Mini LED háttérvilágítású, kvantumpontos, nanocellás készülékekben.

A The Elec nevű dél-koreai gazdasági magazin értesülései szerint az LG már március folyamán boltokba küldi az idei évre szánt televízióinak egy részét, legalábbis hazai pályán, a távol-keleti országban.

LG QNED tv
LG QNED tv [+]

A magazin információi alapján a cég csatasorba állítja a valaha volt legnagyobb QNED televíziót is, amely 98 hüvelykes képátlóval bír. Ez pedig azt jelenti, hogy a cég továbbra is nagyon bízik a Mini LED háttérvilágítású, kvantumpontos és nanocellás eljárással megtámogatott LCD televíziókban. Hiszen ezen technológiákra épülő panelt használó készülékeket nevezi a vállalat QNED-nek.

Arról egyelőre még nincs információ, hogy Magyarországra elhozzák-e ezt a modellt, de jó esélyt látunk rá, hogy igen. Természetesen ez az óriás QNED televízió is megkapta a cég webOS okostévé rendszerének legfrissebb változatát, amely rengeteg extrát tartalmaz. Például vezérelhető hanggal, számos applikáció elindítására ad módot, amelyek között megtalálhatóak a különféle népszerű online streaming alkalmazások is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés