Limitált szériás, lányos kupakkészlet jön a Hyte berkeiből

A nyár elején debütáló, PBT-ből gyártott újdonság pasztell színekkel érkezne a hololive rajongóinak klaviatúráira.

A leginkább edzett üvegben nem szűkölködő házairól ismert Hyte egy Cherry profilú kupakszettel adott magáról életjelet, amelyet a japán Hololive Production ügynökség által forszírozott tartalmak kedvelőinek szántak.


[+]

A Hyte x hololive GAMERS Capture the Moment Keycap Set néven listázott csomag 142 darab billentyűsapkából áll, és elemei Shirakami Fubuki, Ookami Mio, Nekomata Okayu, illetve Inugami Korone pasztell színeiben feszítenek, egy részük pedig a virtuális karakterek motívumait (is) viseli.


[+]

A transzferfóliázással (dye-sub) készített, PBT műanyagból lévő pakkban – 100 százalékos tasztatúraméretig – minden benne van az ANSI, UK ISO, valamint JIS kiosztásokhoz, és az alfanumerikus kupakokra a római betűkön túlmenően hiraganákat is felvittek a dizájnerek. Egyedül az Alice/Arisu elrendezésű perifériák gazdái rekednek a körön kívül, hiszen bár a 4,5u vagy 6,25u széles spacebarok kipipálhatók, a 2,25u, továbbá 2,75u – vagy épp 7u – nagyságú kiviteleik hiányoznak a (nettó) 100 dolláros áron már (korlátozott ideig) előrendelhető készletből.


[+]

Amennyiben a júniusi szállítással kecsegtető vásárlás mellett döntünk, egy RGB-s, kapcsolót mintázó kulcstartót és négy, ehhez tartozó billentyűsapkát kapunk extraként a szetthez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HYTE

Előzmények

Hirdetés