DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Sajtó: Horner miatt mehetne a Mercedeshez Verstappen?

Több vezető Red Bull-szakember sem akar maradni, ha Hornert megtartják a posztján, és Max Verstappen jövője is a levegőben lóghat az értesülések szerint.

A hétvége lezárásaként újabb atombombát dobott le a továbbra is nagyon hangos Horner-ügyben Jos Verstappen: Max Verstappen édesapjától ugyanis olyan mondatokat idézett a Daily Mail, amelyek szerint a holland a Red Bull széthullását várja, amennyiben a posztján marad a jelenlegi csapatfőnök.

Erről itt számoltunk be részletesebben, a Motorsport viszont újabb információkat hozott ki az üggyel kapcsolatban.

A portál szerint több komolyabb pozícióban lévő, rangos szakember szerződésében benne van, hogy távozhat a Horner-ügy folytatásától függően – többek között Adrian Newey kontraktusában is szerepel ilyen záradék, és a Motorsport nem lepődne meg azon sem, ha Verstappen esetében is ez lenne a helyzet.

f1-verstappen-redbull-horner



A világbajnokkal kapcsolatban pedig érdemes megemlíteni, hogy a mögöttünk hagyott hétvégén több alkalommal is privát beszélgetéseket folytatott Jos Verstappen és Toto Wolff, amelyek tovább fűtötték a pletykákat.

Wolff egyébként kapott kérdést ezzel kapcsolatban, de úgy válaszolt, hogy egy pilóta mindig a leggyorsabb autót akarja, és az jelenleg a Red Bull, tehát Verstappennek is az lesz a prioritás – de ez nem egy kijelentő, határozott „nem” volt arra a kérdésre, hogy náluk vezethet-e a holland akár már 2025-ben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: