Variálható kábelmentes egér és 1440p-s streaming kamera a YEYIAN Gamingtől

A rágcsáló hot swapes kapcsolófoglaltokkal és cserélhető tenyértámasszal, a kamera pedig beépített körfénnyel, plusz távirányítóval jön.

A YEYIAN Gaming egy (hat lépcsőben) 1800-tól 26 000 cpi-ig skálázódó, 650 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3395 érzékelővel szerelt, vezeték nélküli egeret mutatott be, amelyet azoknak szántak, akik nem kifejezetten rajonganak az ultrakönnyű megoldásokért. A 105 mm hosszú, 65 mm széles, illetve 45 mm magas, 80 grammot nyomó Shift érdekessége, hogy az ASUS némelyik típusához hasonlóan gyorscserés foglalatokat kapott a főklikkjei alá, és a halk kattintásra áhítozók örömére tartozékként két Kailh Silent kapcsolót adnak hozzá a jó öreg Kailh GM 8.0-kon kívül.


[+]

A szimmetrikus kialakítású, hatgombos rágcsáló 1000 Hz-es polling rate-et ígér 2,4 GHz-es rádióján keresztül, de a Bluetooth sem hiányzik az arzenáljából. A 600 mAh-s, nagyjából 60 órás tartalékokkal rendelkező akkumulátor 3,5 órán át tartó fetöltéséhez mellékelt, mágneses USB Type-C/Type-A kábel 150 cm hosszúra nőtt, és a segítségével természetesen életbe léptethető a madzagos üzemmód is.


[+]

Csakúgy, mint az például az Xtfry egyes modelljeinél (vagy épp a PureTrak Valornál), a ternyértámasz cserélhető, ám most eltérő profil helyett a lukacsoktól menteset válthatjuk le perforálttal. Az előbbin megtelepedett logó alól hateffektes RGB világítás pislákol (itt kerül kijelzésre az telepek állapota is), és ebből a far alsó peremének mentére szintúgy jutott, egy félköríves fénycsík formájában.


[+]

A Windows, mac OS, illetőleg Linux platformokon használható, (nettó) 70 dolláros termék hasán egy cpi-deviációt csökkentő szenzorgyűrű egészíti ki a nagyméretű teflontalpakat, és a módválasztó, továbbá a ki-/bekapcsolásért felelős, kétállású reteszkapcsoló ugyancsak itt nyert rajta elhelyezést.

A cég másik újdonsága egy Flexcam nevű, 78 fokos látószöggel bíró streaming kamera, ami 30 képkocka/másodperces sebességgel pörgő, H.264/H.265 tömörítésű anyagot tud rögzíteni, 2560x1440 pixeles felbontással. A privát szféránk megóvásának érdekében lencsetakaróval megtoldott, HDR-es ketyere autofókuszos, miközben frontján egy változtatható színű (a fehér három különböző színhőmérsékletű verziója) LED lámpa található, ami automatikusan lekapcsol, ha 2 méternél távolabb megyünk tőle, és a fényerejét a burkolat szélén körbefutó tárcsával, esetleg az eszközhöz adott távirányítóval szabályozhatjuk.


[+]

E távvezérlő egyébként 18 gombbal érkezik, és számos beállítás babrálását lehetővé teszi. A JPEG és YUY2 formátumokat szintén támogató csöppség 360 fokban körbeforgatható a csipeszén, míg a fedélzetén dolgozó két mikrofon aktív zajszűrést alkalmaz, és márkatársával megegyezően (nettó) 70 dolláros összegről szóló árjelzést ragasztottak a dobozára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés