Márciusi horoszkóp-előrejelzés a Bakoknak: szerelmi légyott jöhet félmegoldásokkal, csalódással, és egy válás is kinéz

2024. február 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Márciusi horoszkóp a Bakoknak Fotó: Getty Images

A hó vége szingliknek hozhat egy erős és vonzó ismeretséget, amit képtelenek megfogni, vagy megtalálni a neten. Nem kell csüggedni, vissza fog jönni!

A hónap első hetében egy Nap Jupiter szextillel indítunk, ami könnyedebbé teheti a napjainkat. Jó a hangulat az irodákban, út közben és még ötleteket is hozhat a konyhára, amivel tehetségünk mértékében tudunk gazdálkodni. Arra érdemes figyelni, hogy ne legyünk túlságosan mohók, vagy anyagi érdekeinket ne akarjuk mindenáron erővel érvényesíteni.

Hét végére kapunk egy Vénusz Uránusz kvadrátot, ami kicsit lerombolhatja a magasztos hónapindulást, de voltaképpen ez is tud segíteni egy végletekig pragmatikus lénynek, mint mi vagyunk. Az lehet a lehetőség mögött, hogy

egy sértődés, vagy veszteség miatt nem akarunk igazán érvényesülni

– ugye a büntetésben nagyon jók vagyunk – és inkább elfojtjuk a tehetségünk sziporkáit. Így aztán inkább hallgatunk, vagy nem teszünk semmit, mintsem, hogy kibontakozhassunk… Lelkünk rajta, ha éppen így látjuk jónak.

A második héten már a Merkúr Uránusszal tudjuk csinálni, amit szeretünk, de ha ezt már hétvégén megalapoztuk, akkor sokkal messzebb mutathat az eredmény, vagy a folyománya a kapcsolat, mint ha csak hétfőn lendülünk bele. Íme egy érv, miért nem kell mindig válaszolni egy atrocitásnak vélt incidensre.

Anyagiasságunk előjöhet, vagy éppen élvezeti oldalon követelnénk meg ami jár, de a hét közepe erre nem feltétlen alkalmas.

Félmegoldások születhetnek, ha egy románc nyélbeütéséről lenne szó, de talán még ezzel is lehetünk elégedettek, ha egy régebbi, vagy hosszabb távú érdekeltségünkről van éppen szó. A lényeg, hogy most nem rajtunk múlik a száz százalék semmiben.

Ugyanakkor lesz egy Merkúr Neptun együttállás is a közelben, ami heveny szélhámosságot is jelezhet, de olyan dezinformációt is, amit nem szándékosan terjesztünk. Azaz tévedésbe eshetünk – csúnyán. Jobb várni bármi ítélettel, vagy éppen markáns véleménnyel, mintsem belefutni a csőbe. De

ha éppen szerelmi légyottra készülünk a nap során, akkor lehet, hogy csak egy olyan szövegládával találkozunk, aki annyira levesz a lábunkról, mint még senki más.

Ez nem feltétlen rossz, lehet nekünk is élvezni az uralt pillanatot és lehetnek ábrándjaink is – kell a boldogsághoz, hogy ne csak a ráción keresztül lássunk mindig. Mert ha nem adjuk meg a lehetőséget a csalódásra, vagy az önfeledtségre, akkor az visszajöhet betegség formájában is. A túl merev életmódok hátránya ez.

Aztán jön majd egy Mars Uránusz kvadrát és kicsit megbolygatja a nyugalmat. Lehet egy baleset korábbi anyagi vonzata, vagy egy kétes kaland eredménye manifesztálódik papír formájában, de lehet, hogy túlzottan érvényesültünk és ez állít meg egy komolyabb becsületbeli pofonnal.

Nyilván a gyerek sem maradhat ki, szóval a szülői pofon ideje ez, amikor a csemete ha nem jogos, vagy nem tudjuk megindokolni, eléggé el tud „anyátlanodni” ellenünkben. Szóval csak alapos indokkal használjuk a porosz módszert.

Másnap vasárnap pedig helyre is tehetjük a dolgot az indoklással… meg a Nap Uránusz szextillel. A Merkúr is mozgásban van, vált éppen, és így a családban hozhat számunkra olyan megbeszéléseket, ami rezonál a szombati szülői pofon indoklásával. De ha más volt az analógia és mondjuk az orvosi papírt kaptuk meg pénteken, annak kimagyarázása is lehet eseményünk. Rosszabb esetekben.

A Merkúr Plútó szextil pedig mutatja, hogy

ha szóba is kerül a válás, az anyagi érdekeltségek nagyon hangsúlyosak lesznek.

Tehát lehet, hogy meg is tudunk egyezni a párunkkal egy középútban, ha nem mi vagyunk a sértett felek.

A harmadik héten a Vénusz jegyváltásával kezdünk, ami harmonizálni igyekszik a környezeti hatásokat, de lehet, hogy valami nagyon szépet látunk így elsőre, ami megfog és nem enged el, míg egy hasonló analógiával meg nem tudjuk szerezni az otthonunkba… Szerencsésebb esetekben nem egy roppant drága festményről ábrándozunk, hogy a párunkat az infarktus kerülgesse, hanem csak egy laza wellnessről, vagy hasonló lélek és szív-könnyítő lehetőségekről.

Ezzel el is vihetjük a hetet a hátunkon, de a hét végére még ott egy Nap Neptun együttállás, amivel a kedvesünk el tud bűvölni, ha olyan a viszonyunk.

Szingliknek hozhat egy erős és vonzó ismeretséget, amit képtelenek megfogni, vagy megtalálni a neten. Nem kell csüggedni, vissza fog jönni!

A negyedik héten mondhatjuk úgy, hogy az otthoni változás nem feltétlenül garancia arra, hogy bejön az élet. Úgyhogy fontoljuk meg, ki kit rak ki, vagy mit alakítunk át, mert egy pocsék kivitelező éppen annyi kárt okozhat, mint egy pocsék házasság.

Ha éppen most jön ránk a művészhajlam megélése, akkor sem garancia a befejezés, de ettől még ne álljunk le, amit meg kell alkotni azt meg kell alkotni. Később egy jobb időszakban befejezhetjük.

Hét vége előtt egy Vénusz Szaturnusz együttállás dereng fel az égen, ami hozhat egzisztenciális félelmet, vagy valami szomorú eseményt is, de ha éppen a másik oldalon állunk, akkor mi is okozhatunk valakinek anyagi kárt… Mondjuk egy szerencsés balesettel – ugye, kinek mi az… Mondjuk a céges autó összetörése, vagy finomabb leamortizálása is beleférhet. Mi persze megússzuk.

A Mars jegyváltása vitákat hozhat a környezetünkben, ami feszültebb hétvégét is jelent, illetve a következő pár hétben egy intenzívebb időszakot. Ha éppen írunk, ezt ki tudjuk váltani ezzel a tevékenységgel, de nem árt, ha más adja ki a munkát számunkra.

A vasárnap beérő Jupiter Vénusz szextil viszont a következő hétre ki tudja harmonikusabb lehetőségekkel egyensúlyozni a hónapból hátralévő napokat.

Az ötödik hetet teliholddal és több lendülettel kezdjük, azonban lehet benne olyan feszültség a Mars miatt, amit nem értünk meg elsőre. Fontos lehet, hogy most ne hozzunk végleges döntést a napokban, ha lehet.

A Vénusz Uránusz szextil harmonikus munkahelyi környeztet és termékeny napokat ígér, ha benne vagyunk az alkotásban.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest