Újabb csapás a nézőknek: rendkívüli bejelentést tett az Operettszínház Szabó P. Szilveszter miatt

2024. feb 21. 6:34
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Kilátástalannak érzik a helyzetüket a Budapesti Operettszínház munkatársai /Fotó: Pozsonyi Zita

Szabó P. Szilveszter beteg lett /Fotó: Pozsonyi Zita

Szabó P. Szilveszter miatt hajt végre műsorváltozást az Operettszínház az utolsó pillanatban.

Sora történnek a váratlan események az Operettszínházban. Egy hete a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme miatt Sándor Pétert küldte el a teátrum. A művész nem tagadta, hogy traumaként éli meg a szerződésbontást, és csak túl akarja élni az elkövetkezendő napokat, amíg még színpadra kell állnia a februári előadásaiban. Ezt követően Kerényi Miklós Máté tett nem várt bejelentést, miszerint 30 év után távozik az Operettből, és az idei lesz az utolsó évad, amelyben még itt láthatják a nézők. Az okokat nem taglalta, de annyit megjegyzett, nem csupa jó dolog következménye egy ilyen súlyú döntés.

„Nehéz döntést hoztam” – Ezért hagyhatja ott 30 év után az Operettszínházat Kerényi Miklós Máté

„Nehéz döntést hoztam” – Ezért hagyhatja ott 30 év után az Operettszínházat Kerényi Miklós Máté

Úgy tűnik, a színházra rájár a rúd mostanság, ugyanis egy másik színész fellépése került veszélybe. A teátrum a hivatalos Facebook-oldalán tudatták a hírt egy rendkívüli műsorváltozásról, mivel kiderült, hogy Szabó P. Szilveszter nincs jó egészségi állapotban, ezért elmarad a népszerű előadásuk.

Kedves Nézőink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Szabó P. Szilveszter betegsége miatt 2024. február 20-án és 21-én elmarad a Jövőre, Veled, Itt! című előadásunk. A jegyek árát visszautaljuk Nézőinknek, kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot a szervezési irodával: 06/1-3532172, operett@operett.hu – tudatták a nézőkkel az utolsó pillanatban.

Azt nem árulták el, miért nem helyezik át az előadás időpontját, illetve, hogy pontosan mi a baja a színművésznek, de remélhetőleg hamarosan jobban lesz.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Operettszínház

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Szabó P. Szilveszter Operettszínház Rendkívüli műsorváltozás elmarad