Fotókon Alain Delon ritkán látott lányunokái: a 22 éves Livről és a 28 éves Lou-ról apjuk posztolt friss képet

Képeket mutatunk Alain Delon lányunokáiról.

Alain Delon lányunokái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon idősebbik fia, Anthony Delon három lány édesapja, közülük a 22 éves Livvel és a 28 éves Lou-val a legszorosabb a kapcsolata, a '80-as években egy afférból is született egy lánya, Alyson Le Borges, akivel sokáig nem volt túl jó a viszonya, a lány egyszer még be is akarta perelni a 2000-es években. 2015 karácsonyán azonban vele is felvette a kapcsolatot.

Alain Delon lányunokái

Anthony Delon és volt felesége, Sophie Clerico két gyereket vállaltak, Lou 1996 februárjában, Liv 2001 augusztusában jött a világra.

Míg legidősebb lánya nevelésében nem vett aktívan részt, a kisebbek életében már főszerepet játszott, és játszik is a mai napig. Anthony egy korábbi interjújában kifejtette, hogy Lou-nak és Livnek próbált minden olyan dolgot megadni, amit ő nem kapott meg gyerekkorában, és persze azokat is, amiket ugyanúgy megkapott a szüleitől, Alain Delontól és Nathalie Delontól, mint például a feltétel nélküli szeretetet, a bizalmat vagy az odafigyelést. Rengeteget beszélgetnek, szinte nincs olyan téma, amit ne rágnának át együtt, fogalmazta a Voici

Instagramján csak ritka alkalmakkor mutatja meg kisebbik lányait, azonban vasárnap kivételt tett. Képes összeállításunkban megnézheted Alain Delon lányunokáit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Friss fotón a 88 éves Alain Delon: lánya ölelkezős képet posztolt kettejükről

Alain Delonról friss képet osztott meg a lánya, Anouchka.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük