DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Miért tart eddig a Horner-vizsgálat?

Dr. Helmut Marko beszélt a témáról egy osztrák tv-nek: szerinte nem a Red Bull hibája, és a cég jól reagált a kialakult helyzetre.

Ugyan eddig hivatalos kommüniké nem sok érkezett a Christian Hornerrel kapcsolatban zajló belső Red Bull-vizsgálatról, de egyre nagyobb a nyomás az energiaitalosokon amiatt, hogy minél előbb zárják le az ügyet és hozzanak döntést.

Az utóbbi napokban maga az F1, az FIA, vagy a Ford is kommunikált az ügyről, most pedig dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója mondott egy-két dolgot az osztrák Servus TV-nek.

„Ahogy tudjátok, ez egy belső vizsgálat. Természetesen minél előbb lesz eredménye, annál jobb, hiszen a pletykák és más sztorik kirügyeznek a hosszú időszak alatt” – mondta Marko.

f1-horner-redbull-marko



„De szerintem a Red Bull nagyon jól reagált, a vizsgálat hosszú idő tartama nem a cég hibája. Arra törekednek, hogy fair legyen a vizsgálat, és ennek megfelelően reagáljanak majd” – tette hozzá.

A Horner-ügy legfrissebb híreit, fejleményeit, érdekességeit Pitwall című hétfő esti műsorban foglaltuk össze – tekintsétek meg a YouTube-csatornánkon:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: