„Én nem az aranyhalat, hanem az arany bálnát fogtam ki” – A Tinderen találta meg a párját Makány Márta – videó

2024. feb 20. 8:12
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Makány Márta divattervező (középen) a szerelmi életéről vallott / Fotó: Palikék világa

Makány Márta divattervező (középen) a szerelmi életéről vallott / Fotó: Palikék világa

A Tinderen találta meg párját Makány Márta! A divattervező a Palikék Világa by Manna Három Igazság című adásában mesélt az online társkeresés nehézségeiről. Makány azt is bevallotta, hogy bár nem tartja magát tökéletesnek, azért van önbizalma.

Magammal vannak problémáim, jelentős mennyiségű, de azt szoktam mondani, hogy nekem könnyebb, mint azoknak a lányoknak, akik 16 évesen tökéletesek voltak: magas, hosszú combú, gyönyörű bőrű, hibátlan minden. Én nem voltam annyira tökéletes, mert alacsony, kövér és szemüveges voltam, ehhez képest most már nincs szemüvegem, mert van kontaktlencsém, alacsony maradtam, de azt megszoktam, és kövér vagyok, de sokkal soványabb, mint voltam” – mondta Márta.

(A legfrissebb hírek itt)

A divattervező a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában a Tinderen szerzett tapasztalatairól is mesélt.

„Ha tudod, mit akarsz, könnyebben keresed meg. Amikor először felmentem, az első két-három hónap arról szólt, hogy minden nap sírtam. Mert előtte 20 évig nem kellett tanulmányi kirándulásra mennem. 20 évvel ezelőtt én is egy cuki, friss, ropogós jószág voltam. Akkor máshogy beszéltek a pasik, mint most beszélnek. Nagyon direkt mondatok hangzottak el, amikkel nem tudtam mit kezdeni” – kezdte, majd bővebben ki is fejtette, hogyan próbálkoztak nála a férfiak az online társkeresőn.

„Udvarlás nem volt, nagyon gyorsan elhangzott, hogy küldenék-e magamról egész alakos fényképet. De cica, fent van négy! Jó, de azokon van ruha rajtad. Erre mondtam, hogy vélhetőleg ezt most nem tudnám megtenni. Jó néhány férfinél az első pár mondat után a szexuális szokásokra vonatkozó kérdések voltak. Akkor mondtam, pont erre még nem tudnék válaszolni. Sok mindennel nem tudtam mit kezdeni” – magyarázta Márta, aki úgy érzi, ez nem csalódás, inkább tanulási folyamat volt számára, és végül happy end lett a történet vége.

A világ legszerencsésebb nője vagyok, a pasikkal mindig nagyon nagy szerencsém volt. Én nem az aranyhalat, hanem az arany bálnát fogtam ki

– jelentette ki Márta.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Makány Márta

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Makány Márta párkeresés tinder udvarlás vallomás