Ennyi az annyi! Molnár Anikó végre elárulta, mennyit keresett erotikus tartalmaival

2024. február 20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Molnár Anikó maga is meglepődött, hogy túl a nyolcadik hónapon is ilyen nagy az érdeklődés pikáns fotói iránt Fotó: Blikk

Bár ez őt magát is meglepte, Molnár Anikó nem is titkolja: igen jó pénzt fialnak erotikus tartalmai.

Egy év telt el azóta, hogy Molnár Anikó gondolt egy nagyot, és úgy döntött, 47 évesen szerencsét próbál a fizetős, erotikus tartalommegosztóval. Hogy mi vezette ehhez? Nos, mint mondja, az édesanyjának szeretett volna segíteni öreg napjaira. De még őt is meglepte, hogy mennyire bejött a dolog.

– Álmomban nem gondoltam volna, hogy a fotóim ekkora sikert aratnak majd!

Életemben eddig mindig anyagi gondjaim voltak,

ezek az OnlyFansnek köszönhetően szerencsére megszűntek. Hogy ekkora siker lett az oldalam, mindenképpen összefüggésben van az elmúlt húsz évben rám irányuló médiafigyelemmel. Ismert vagyok, így az első pillanattól sok előfizetőm lett – nyilatkozta Anikó a Kiskegyednek. Aki annak idején elmondta:

az oldalon szinte azonnal a legtöbbet nézett 1%-ba került, és ezzel milliós nagyságrendben keres havi szinten.

Viszont arról, hogy az azóta eltelt egy év alatt mennyit keresett, csak annyit árult el: erre az időszakra 11 millió forint adót fizetett be az államkasszába. Így végre teljesülhetett Anikó nagy álma is: felújította a házukat, miközben az édesanyját is tudta támogatni. Vége annak a világnak, amikor filléres gondokkal küzdött. S bár sokan támadják, hogy mivel keresi a kenyerét, a szőkeség erre mindig csak ennyit válaszol:

„Nincs gyerekem, nincs férjem, senkinek nem tartozom elszámolással.” És úgy tűnik, nemcsak a baj, hanem a szerencse is csőstűl jön... Anikót kegyeibe fogadta Fortuna, és olyan történt vele, ami még soha: ötöse lett a lottón! Igaz, sajnos nem az ötös, hanem a hatos verzión, de így sem panaszkodhat: a nyereménye 435 ezer forint volt.

– Amikor azt látod, hogy a kisorsolt számok megegyeznek a te számaiddal, nagyon fura érzés fog el. Amikor azt látod, hogy egyetlen szám híján nem lettél milliárdos, fura érzés kerít a hatalmába... Ez történt velem tegnap… – írta közösségi oldalán.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest