Harry herceg újra a királyi családnak dolgozna: Károly királynak ez a véleménye erről

Károly királynak megvan a véleménye Harry herceg lehetséges visszatéréséről.

Károly király véleménye Harry herceg visszatéréséről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hétvégén a The Times írt arról, hogy Harry herceg ideiglenesen visszatérne a régi munkájához, és újból a királyi családot képviselné különböző nyilvános eseményeken. A herceg így szeretne a rákkal küzdő Károly király válláról számos terhet levenni, de mégis mit szól mindehhez az uralkodó? 

Károly király véleménye Harry herceg visszatéréséről

A Daily Mail a forrásaira hivatkozva megírta, hogy Károly király és Vilmos herceg is azon a véleményen van, hogy Sussex hercegének nincs visszaút. Azonban a cikk kiemelte, hogy ennek ellenére a király továbbra is nyitott arra, hogy rendezze a kapcsolatát kisebbik fiával.

GettyImages-2016434419
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Amikor Harry és Meghan bejelentették visszalépésüket, volt egy nagy megbeszélés a hercegek és a néhai Erzsébet királynő között. Akkor a tárgyaláson Harry előhozakodott azzal az elképzelésével, hogy Meghannal félig-meddig azért vállalnának még feladatokat, de nem annyit, mint előtte, a királynő megvétózta ezt az ötletet, és ráparancsolt unokájára, hogy döntse el, végleg kiszállnak, vagy maradnak.

Károly király egyetértett édesanyja szavával, ezért ő sem vágyik arra, hogy a fia ideiglenesen a helyébe lépjen. Egy másik forrás arról beszélt, hogy az uralkodó a kezelése alatt sem szeretne túl sok extra munkát adni a családtagjainak. 

A lap egy másik cikkében arról fogalmazott, hogy Vilmos sem viselné el, ha a testvére visszatérne, mert sem Harryben, sem Meghanban nem bízik meg.

Meghan felkereste a lábadozó Katalin hercegnét: kiderült, Vilmos felesége mennyire nyitott a békülésre

Meghan hercegné és Katalin hercegné a békülés útjára léptek.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük