Opitz Barbi újra szerelmes: álmai férfijáról vallott

2024. február 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Opitz Barbi Fotó: Ringier

Csak alapelvárásai vannak.

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi szerelmi élete közel sem unalmas, hiszen többször is szakított, majd újra összejött barátjával, Serleg Alberttel. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat az övék, de most úgy hírlik, ismét szent a béke köztük, és megint együtt vannak.

Ezt ugyan még nem mondták ki feketén-fehéren, de egy biztos: Barbi újból szerelmes, és most elárulta, milyen számára a tökéletes társ...

„Nekem csak alapelvárásaim vannak a férfiakkal kapcsolatban. Legyen megbízható, érezzem azt, hogy nem csak a párom, de a legjobb barátom is, akivel mindent őszintén megoszthatok. Szeressen feltétel nélkül, ne legyenek túl nagy elvárásai... A hűség, az őszinteség, az elfogadás is alap, de szerintem az is fontos, hogy ne akarjon megváltoztatni. Emellett az együttérzés, az empátia sem elhanyagolható, szeretem, ha egy férfi ki tudja mutatni az érzelmeit. És akkor még ide sorolhatnám a külsőségeket is, hiszen az, ami először megfog valakiben” − részletezte az előadó a Borsnak, megerősítve, hogy ismét szerelmes, de azt nem mondta el, igazak-e a pletykák róla és Albertről.

Egy, a neve elhallgatását kérő barátja azonban azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy valóban újra az exével jött össze Barbi.

„Barbi most nagyon boldog, és én is bízom benne, hogy ezúttal máshogy alakul az élete Alberttel. Annyit kértem tőle, hogy vigyázzon magára, és saját magát helyezze az első helyre. Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad” − fogalmazott a bennfentes, aki többet nem akart elárulni a szerelmesekről.

via

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest