Kínai horoszkóp-előrejelzés márciusra a Majmoknak: párkapcsolati viharok, extra juttatás és valamilyen továbbképzés is kinéz

2024. február 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Izgalmas május vár a kínai horoszkóp szerint a Majmokra Fotó: Getty Images

Az életerőket, új energiákat sikerül aktivizálnod mentális szinteken, ami aztán a lelki és fizikai síkon is hatni fog rád.

A Majom

Legutóbbi évei: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

A csillagok március elsejei állása azt súgja, hogy könnyű veled a kapcsolatteremtés most. Ez jót is tehethet azonban az állandó kapcsolatának, csak a társának kell megértenie, hogy neked is több magányra és elvonulásra lehet szükséged. A tudatalatti hatások nagyon erős változásokat és szenvedélyeket generálhatnak benned, ezért nehéz néha úrrá lenni ösztöni kitöréseiden. Ez is okozhat viharokat a kapcsolatodban legjellemzőbben a másodikai hétvégén.

Próbálj meg mégiscsak valamiképpen kedvében járni a társadnak!

Annál is inkább megteheted ezt, mivel az anyagiak terén nagyon jót ígérnek a csillagok: a szerencsebolygó a pénz életterületén hat most, ezért már a negyedikei héttől kezdve is rengeteg bevételre számíthatsz. Különösen

a hatossal jelzett napokon tehetsz szert extra juttatásokra.

Tehát hatodikán, tizenhatodikán és huszonhatodikán szinte láthatatlan utakon áramlik majd feléd a pénz. Ennek ellenére legyél mértéktartó a költekezésben, és olyasmikre költs, aminek tényleg hasznát látod. Képezz tartalékokat! Gondolj a szűkebb napokra!

A tizenegyedikei héten a Majmok intellektuális szinten érzékelhetik elsősorban a szerencsebolygó áldó hatását. Amúgy is vonzódsz a spirituális, misztikus tanokhoz, most kedved támadhat közelebbről, ha úgy tetszik professzionálisabban megismerkedni velük. De bármilyen filozófiai kérdésben szívesebben elmerülhetsz, különösen akkor, ha az érzelmileg is megmozgat téged. Mindenkivel így van ez, de rád különösen igaz, hogy akkor hat igazán a szellemi ismeret, tudás, ha arra emocionális felindulást is érzel, ha úgymond hívást kapsz rá. Ezért különösen fontos nálad a személyesség: nem mindegy, hogy ki indít el téged a szellemi úton, és hogy azzal milyen érzelmi viszonyt ápolsz egyébként.

A leghatásosabb a szerelem, de bármilyen más formája a rajongásnak is hatékony lehet. Egy lelkesítő tanár vagy pályatárs, gyerekkori barát képében is megjelenhet a személyes „gurud” például. A pénz is lelkesítő lehet azonban, és még az is megtörténhet, hogy anyagi indokkal lépsz szellemi útra, ám az indok idővel okafogyottá válik, és már nem is érdekes többé. Persze ettől még hozhat sok pénzt is, de addigra a cél már máshová helyeződik át benned.

A tizenötödikei hétvége egészen megvilágosodást hozó lehet. Különösen jó érzéked lesz ekkorra már az intellektuális felismerésekhez, és villámgyorsan képes lehetsz nagy felismerésekre, lélek- és szellemfordító átalakulásokra. Ezért is lehetsz képes arra, hogy majd

igen jó döntéseket hozz észbeli ügyekben a tizennyolcadikai héten.

Az unalmat, az ingerszegény környezetet viszont nagyon nehezen viselheted. De ez is csak egy indok vagy kiindulópont arra, hogy elindulj egy szellemi, útkereső pályán. Soha ne higgy azonban azoknak, akik azt állítják, hogy tudják az utat! Inkább azokban bízz, akik azt mondják, hogy keresik azt. Nehogy a napjainkban hemzsegő álguruk egyikének hálójába kerülj! Az utat ugyanis csak saját magad keresheted meg saját magadnak. Támpontok lehetnek, tanácsot kaphatsz, de a szabványok ezen a területen nem érvényesek. Ami az egyiknek jó, a másiknak nem feltétlenül az. Főleg igaz ez egy útkereső, nagyon intellektuális és mindent felforgatni szerető Majom jegyű esetében.

A huszonötödikei héten már sokkal bátrabbnak is érezheted magadat, még magadat is meglepheted azzal, hogy mennyire sóvárogsz a felfedezések, a kalandok után. Egy ekkorra tervezett utazás is hozzásegíthet ehhez, a pillantásod immár távolra helyeződik,

a horizontod kitágul, a külföld hívogató lehet.

Természetesen lesznek kételyeid, és válaszutakhoz is érhetsz, mint azok a bizonyos mesebeli három testvérek. Próbálj meg te is a legkisebb, legártatlanabb, legérintetlenebb lelkű fiú nyomdokain járni, hogy meglelhessed a saját szerencsédet. Ha ez a szellemi fejtágítás egy rendszerezettebb formáját jelenti, hát akkor nagyon

jól teszed, ha jelentkezel egy magasabb iskolába, vagy valamilyen továbbképzésre.

A tanulmányokban könnyebben boldogulsz, mint általában, könnyedebben veszed az új ismereteket bármilyen téren. A szokott konokságod is talán alábbhagy, ha a megértés lesz az úr a lelkedben. Más szellemben, más világnézettel, frissebb szemmel fogod látni a világot az elkövetkező esztendőben.

Így aztán a húsvéti ünnepeket is egészen új lélekkel élheted meg magad is. Mintha csak te is „feltámadtál” volna. Az életerőket, új energiákat sikerül aktivizálnod ekkorra már teljesen mentális szinteken, ami aztán a lelki és fizikai síkon is hatni fog rád. A szeretteid nagyon hálásak lesznek neked ezért az átalakulásodért: már nem a régi morgós, kötözködni szerető lényedet láthatják, hanem azt, aki jövő- és értékteremtő módon szemléli a világot. És természetesen úgy is teszel. A húsvéti tojásfestésben is remekelhetsz, és ez is egyfajta szimbóluma lehet a lelki átalakulásodnak. Úgy fess, mintha ezekből a tojásokból kelne ki a jövőd!

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest