Megszületett az Exatlon sztárjának a kisfia

2024. feb 19. 15:18
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Mischinger Péter a megcsalásról vallott / Fotó: TV2

Mischinger Péter és párja, Judit szülők lettek / Fotó: TV2

Mischinger Péter apa lett! Az informatikusnak vasárnap született meg kisfia, aki utána szintén a Péter nevet kapta.

Az Exatlon Hungaryben és a Farm VIP-ban feltűnt és sokak által megkedvelt Péter mellett kedvesét is megismerhette az ország a Párharc című műsorban, ahol Juci is szerepelt. A szerelmesek a képernyő előtt is bebizonyították, hogy mennyire jól kiegészítik egymást. Szeptemberben kimondták a boldogító igent, és ezzel együtt a nyilvánosság előtt is bejelentették, hogy hamarosan egy kisfiúval bővül a családjuk.

A baba pedig meg is érkezett. Juci vasárnap este adott életet a kicsinek, aki a családi hagyományoknak megfelelőn szintén a Mischinger Péter nevet kapta.

"Szolgálati közlemény. Retteghet a világ! Kigurult a gyártósorról a legújabb, 3. generációs modell. Mischinger Péter, 3. ezen a néven, az úr 2024. évében február hó 18. napján, hogy az úr áldja meg. Hangosabb, extrovertáltabb, önfejűbb, mint a korábbi modellek" - írta közösségi oldalán az Exatlon sztárja.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Mischinger Péter

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Mischinger Péter kisfia megszületett gólyahír