Amit most elárult... Milák visszatérése és a „régi” Hosszú Katinka. Nem kertelt az úszók kapitánya

2024. február 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Milák Kristóf Fotó: Northfoto

Tisztázta Soós Csaba.

A medencés úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba értékelt a Dohában vasárnap befejeződött világbajnokságról.

„Lehet jó statisztikákat gyártani, és a földön is járni. Fukuokában egy aranyunk és hét döntős helyezésünk volt, most egy érmünk és tizenöt döntős helyezésünk, de az a világbajnokság és a magyar csapat is erősebb volt" – mondta el az MTI-nek

A kapitány csalódott, hogy csak három váltónak sikerült kiharcolnia az olimpiai indulást:

„Amennyiben mindenki a legjobb ideje körüli teljesítményt tudta volna hozni, akkor öt-hat staféta biztosan ott lehetett volna Párizsban. Sajnos ez nem sikerült.”

Sós Csaba a világbajnokságról elmondta, hogy igen hektikus versenyek alakultak írja a sportal.hu. Volt olyan szám, amelyben a teljes élmezőny elindult, így például Betlehem Dávid 1500 méter gyorson elért negyedik helye egy „totális" eredmény, de ott az ellentét, a női 400 méter vegyesen „a régi Hosszú Katinka 32 méterrel verte volna a mezőnyt.”

Napokon át almaecetes-mézes vizet ittam. Alig hittem el, mit tett a testemmel

Napokon át almaecetes-mézes vizet ittam. Alig hittem el, mit tett a testemmel

Sós Csaba elmondta a legfontosabbat Milák Kristóf helyzetéről, ugyanis róla kapcsolatban a napokban a felröppent az a hír, hogy megkezdte a medencés edzéseket:

„Amennyiben tényleg újra edz, az egy rendkívül örömteli dolog számomra. Ugyanakkor én nem párizsi szemüvegen keresztül nézem a dolgokat, hiszen ha egy ilyen tehetség valóban visszajön, akkor benne még ezen túl is lehet két olimpia.”

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest