Öngyilkos akart lenni egy férfi Budapesten: az úttest közepén feküdt, a TV2 sztárja mentette meg

2024. feb 19. 13:54
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Kökény Dani megmentette egy férfi életét / Fotó: TV2

Kökény Dani megmentette egy férfi életét / Fotó: TV2

Kökény Dani mentette meg egy budapesti férfi életét, aki öngyilkosságot kísérelt meg szombat este.

Drámai történéseknek volt a szemtanúja a Sztárban sztár leszek! harmadik évadának győztese. Kökény Dani a tehetségkutató után A Dal 2024-es versenyében is elindult, szombaton pedig először énekelte el az élő show-ban a zsűrinek az Ugyanaz a ház című számát.

Kitálalt a Sztárban Sztár leszek! győztese: ez lett a 10 milliós nyeremény sorsa

Kitálalt a Sztárban Sztár leszek! győztese: ez lett a 10 milliós nyeremény sorsa

Azonban az este sokkal nagyobb izgalmakat tartogatott számára, mint azt gondolta. Az élő adás után éppen hazafelé tartott a menedzserével, amikor olyan fél 12 körül, Budapest 10. kerületében két autó furcsa manőverezésére lettek figyelmesek. Az egyik kocsi balról, a másik jobbról került ki valamit, de csak akkor tudták jobban szemügyre venni, hogy pontosan mit, amikor közelebb értek.

"Először nem nagyon tudtuk értelmezni, mi történik, de közelebb kerülve láttuk, hogy valami van az úttesten. Amikor odaértünk, lassítottunk, hogy megnézzük, mit került ki a két autós, és megdöbbenve láttuk, hogy egy férfi fekszik az út közepén. Visszafordultunk, hogy a mi autónkkal védjük a férfit. A menedzserem hívta 112-őt, én pedig próbáltam az úrral kapcsolatot teremteni, aki egy sporttáskát párnának használva feküdt a földön. A férfi elmondta, hogy azért feküdt az úttestre, mert meg akart halni. Próbáltam vele tovább beszélgetni, de ő nem reagált – kezdte kifejteni a drámai történéseket a 19 éves fiatal.

Az öngyilkossági kísérlet és a két elhajtott autós részéről vélhetően a cserbenhagyás a Maglódi út és Lavotta utca kereszteződésében, a Bajcsy-Zsilinszky kórház mellett történt - írja a Bors.

"A mentők nagyon gyorsan megérkeztek a közeli kórházból. Az egyik mentős említette, hogy az úr nem sokkal a bejelentésünk előtt még a klinika sürgősségi osztályán járt és hallotta, amikor a férfi mondta, hogy öngyilkos akar lenni, ezután távozott a kórházból. Vélhetően a férfi ezek után döntött úgy, hogy megteszi, amit eltervezett. A mentők végül szerencsére sértetlenül visszavitték őt a kórházba" – jegyezte meg az énekes, hozzátéve, hogy a rossz fényviszonyok miatt az autójuk segítségével, vészvillogóval igyekeztek védeni a férfit a forgalmas úton, miközben több kocsi is elhajtott mellettük.

"Sokan lelassítottak és megkérdezték, tudnak-e segíteni, de ekkor már úton volt a mentő" – mesélte az életmentésről.

"Az úr két zebra között feküdt egy kereszteződésben, ahol lassítaniuk kell az autósoknak. Talán a férfi bizonytalan volt abban, hogy el szeretné-e dobni az életét és azért keresett olyan helyet, ahol esélye van megmenekülni. Ez pedig reményt ad arra, hogy később ez nem ismétlődik majd meg. Bízunk benne, hogy minden rendben lesz vele" – hangsúlyozta Dani.

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Kökény Dani

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Kökény Dani életmentés öngyilkosság kísérlet