Megjött a Gladiátor! Budapesten van Russell Crowe: abban a luxusvillában lakhat, ahol korábban Johnny Depp – fotók

2024. feb 19. 13:56
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Szabó Renáta ezúttal Russell Crowe-val találkozott

Szabó Renáta ezúttal Russell Crowe-val találkozott

Ismét világsztárokba botolhatnak a budapestiek: az Oscar-díjas Russell Crowe és a Bohém rapszódiából ismert, szintén Oscar-díjas Rami Malek ugyanis a múlt hét végén érkeztek Magyarországra a James Vanderbilt által rendezett Nürnberg című, a nürnbergi pert feldolgozó film forgatása miatt.

A Gladiátor ausztrál-új-zélandi világsztárja nem először jár a magyar fővárosban: először néhány évvel ezelőtt töltött itt pár napot, legutóbb pedig tavaly áprilisban, az RTL kamerái előtt ígérte meg, hogy még 2023-ban visszatér Magyarországra. A tervekhez képest ebből 2024 lett, ám a Blikk információi szerint ezúttal huzamosabb ideig élvezi a magyarok vendégszeretetét, lapunk ugyanis úgy tudja, Crowe nem is szállodában lakik, hanem abban a több mint hárommilliárd forint értékű XVI. kerületi villában él, amit Johnny Deppnek is béreltek tavaly ősszel, amikor a Modi című filmet készítette Budapesten.

A Mátyásföld szívében elhelyezkedő több mint 2000 négyzetméteres luxusingatlan felveheti a versenyt a legmenőbb hollywoodi villákkal, többszintes és óriási vendégsereg fogadására alkalmas.

Johnny Depp gőzerővel melózik Budapesten: nem hiszi el, ezúttal hol videózták le a szupersztárt

Johnny Depp gőzerővel melózik Budapesten: nem hiszi el, ezúttal hol videózták le a szupersztárt

Szabó Renáta ezúttal Russell Crowe-val találkozott

Szabó Renáta ezúttal Russell Crowe-val találkozott

Néhány szerencsés azonban nem ott, hanem az V. kerületi Gresham Palotánál találkozott az Oscar-díjas filmcsillaggal, aki mellett nem sokkal később még a legrangosabb filmes díjat Freddie Mercury megszemélyesítéséért bezsebelő Rami Malek is feltűnt.

– Az elmúlt napokban többször kint voltunk már nézelődni, hogy vajon itt vannak-e már, de nem jártunk sikerrel. A hét végén viszont kaptunk egy fülest, miszerint a Gresham Palotánál lesznek, és valóban nem kellett sokat várnunk rájuk – mesélte a Blikknek olvasó-riporterünk, Szabó Renáta. – Egy találkozó keretein belül érkeztek a szállodához, először Russell Crowe jött ki hozzánk. Testőr nem volt vele, csak néhány asszisztens. Nagyon rendezetten ment a találkozás, sorba kellett állnunk, majd mindenkivel készített közös fotót és persze aláírást is adott. Nem volt túlságosan mosolygós, de készségesnek és kedvesnek éreztük őt, látszott, hogy örült neki, amikor elmondtuk, mennyire szeretjük a filmjeit.

Rami Malek is Reni dicsőségfalára kerül

Rami Malek is Reni dicsőségfalára kerül

A Gladiátor sztárja után megérkezett a Bohém rapszódiában világhírűvé váló Rami Malek is, aki Renáta beszámolója szerint sietősre vette a figurát, ám végül a rajongók kérésére mégis megállt fotózkodni.

– Malek először ígéretet tett, hogy később visszajön, de annyira kérleltük, hogy mégis odajött hozzánk, igaz, nem mindenkivel készített közös fotót – árulta el Renáta, aki a szerencsések között volt, így vele is elkészült a közös kép. – Vele volt egy magyar testőr, de ő is rendes volt, nem akadályozott minket, csak azt figyelte, hogy minden rendben menjen.

Russell Crowe autogramot is adott

Russell Crowe autogramot is adott

Renáta dicsőségfalán tehát újabb két világsztár kapott helyet, a lista pedig nem rövid: a fiatal nő számítása szerint úgy 100-150 szupersztárral találkozott eddigi életében, és bár a cél a közös fotó volt, ha lehetősége nyílik rá, egy-egy forgatási napra is ellátogat majd, hátha ismét találkozhat a kedvenceivel.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Angelina Jolie

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Russell Crowe Budapest forgatás világsztár