DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Brutális bérgyilkos látogatott Kiss Norbi Macskaárvaházába

Pánikra azért semmi ok: Simor Olivér csak egy hamarosan a hazai mozikban is látható akciófilmben alakítja a rosszfiút. Az egykori Való Vlág közönségkedvenc a valódi életben lelkes állatbarát - és nagy Kiss Norbi szurkoló.

IMG_8919



Ráadásul Simor Olivér a Macskaárvaház Alapítvány egyik legrégebbi aktivistája, aki több mint egy évtizeddel ezelőtti megalakulásától kezdve segíti az állat és természetvédő civil szervezet munkáját, nemrégiben ismét Kápolnára látogatott, ahogy ezúttal nem csak állateledel adományozással, önkéntes munkával és a gazdátlan, mentett állatok szeretgetésével töltöte az időt.

Azt kérte a helyiektől, hogy segítsenek neki felfedezni a Tarnamente legszebb, legkülönlegesebb helyeit, amihez "alkalmi idegenvezetőnek" két régi barátját, Blahó László kompolti önkormányzati képviselő, polgárőrparancsnokot, és Szalóki Pétert, Kápolna alpolgármesterét kérte fel.

oli2

- Természetesen első útonk a kompolti kastélyhoz, a templomunkhoz, a kutatóintézethez, valamint a Tarrnamente focicsapatának edzőmeccsére vezetett - fogalmazott Blahó László, hozzátéve: természetesen ezt követően a Kápolnai Csata emlékművét, a kápolnai tájházat, és az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékművét nézték meg Olivérrel, majd észak felé vették az irányt és meg sem álltak a "Tarnamente szívcsakjáráig", Feldebrőig. Ahol Gecse István a világhírű debrői borász, a Debrői Hárslevelű utánozhatatlan mestere tartott kóstolással egybekötött bor, és helytörténeti előadást többszáz éves borászati felszerelésekkel díszített történelmi pincéjében, a magyarság történetében különleges, szakrális jelentősséggel bíró Feldebrői Altemplom szomszédságában.

oli1

- Egyelőre csak csodálom ezt a fantasztikus, meseszép tájat, ezeket a kedves falvakat, de nem kizárt, hogy hamarosan szeretnénk én is csatlakozni az itt élők közösségéhez - fogalmazott egyelőre sejtelmesen az egykori Való Világ közönségkedvenc, Olivér, akiről köztudott, hogy nem csak óriási macskabarát, de tanult ornitológus, és imádja a lovakat is. 

Ami viszont már biztos: néhány héten belül a magyar mozikban, a filmvásznon is viszontláthatjuk őt egy amerikai-magyar kooprodukcióban készült filmben, ahol brutális és vérprofi bérgyilkost alakít.

oli4

- "Lenyűgöz ez a táj, már néhány óra itt töltött idő, egy kápolnai tarnaparti séta, egy kis beszégetés a barátokkal jobban és kellemesebben kikapcsolat, mint bármilyen egzotikus úticél" - fogalmazott Olivér, aki kemény edzésekkel tartja magát formában, hiszen a filmes szakmában nem ez az első, és bizonyosan nem is az utolsó komoly szakmai munkája.

Kiss Norbi Macskaárvaáh

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: