Heti horoszkóp február 19-től február 25-ig: a Bika új lehetőséget kap, a Szűznek hódolója akad

A napokban több csillagjegy sorsa is jobbra fordulhat a horoszkóp szerint.

GettyImages-707437047
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február negyedik hetében rengeteg változásra számíthatnak a csillagjegyek a horoszkóp szerint. Lesz, aki új lehetőséget kap, másoknak pedig hódolója akadhat. Lássuk, mire számíthatunk még a következő napokban! Ha arra is kíváncsi vagy, mit jósolt 2024-re a híres balkáni jövendőmondó, Baba Vanga, ide kattintva elolvashatod.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jelentős események történnek a napokban a karriered szempontjából. Új lehetőséget kaphatsz arra, hogy bizonyítsd a rátermettségedet, és ha kiállod a próbát, nagyot léphetsz a ranglétrán. A pároddal új célokat tűztök ki, de ne légy türelmetlen, ha a megvalósításuk időigényes. Ha még nincs párod, most tisztázhatod magaddal, kire vágysz. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Mozgalmasan alakul a heted, sok feladatot sikerül elintézned. A motiváltságod másokat is lelkesít, a nagy teherbírásod miatt pedig új lehetőséget kaphatsz a fejlődésre. Ne aggódj, mert gyorsan adaptálódsz a helyzethez, amit a főnökeid honorálhatnak majd. A kapcsolatod kiegyensúlyozott, ha szingli vagy, érdemes kimozdulnod, mert valaki csak rád vár. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Több jó hírt is kaphatsz a héten a magánéleteddel kapcsolatban, de a munkádban is a lehető legjobban haladsz az áhított előléptetés felé. Kedvesed szívességgel fordul hozzád, most segíthetsz bebizonyítani, hogy rád számíthat. Ha szingli vagy, az egyik exed felbukkanhat, csak rajtad áll, adsz-e még egy esélyt. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban egy olyan dolgot próbálhatsz ki, amit eddig még sosem volt alkalmad. Ez az izgalmas kaland akár a hobbiddá is válhat. A szerelmeddel egy kisebb hullámvölgyön lehettek túl, de a sok megpróbáltatás ellenére most úgy érezhetitek, tiszta lappal kezdhettek. Ha szingli vagy, érdemes letöltened egy randiappot, mert valaki csak arra vár, hogy írjon neked.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kellemes meglepetésben lehet részed a héten, ami egész hétre biztosítja majd a jókedved. A munkáddal rendkívül jól haladsz, és nagy eredményeket érhetsz el. A párkapcsolatod viszont kissé kihűlt, de egy romantikus hétvége is sokat javíthat a helyzeten. Ha szingli vagy, első látásra szerethetsz bele valakibe. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten elgondolkodhatsz azon, hogy munkát válts. Ne félj a változásoktól, mert a fejlődés útját kövezik ki. A kedveseddel a hét a humor jegyében telik, és a szokásosnál is vidámabbak lehettek. Ha szingli vagy, hódolód akadhat, aki mindent megtesz, hogy végre őt is számításba vedd. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy kisebb konfliktusba keveredhetsz a munkahelyeden, de sikerül hamar elsimítani az ügyet. A pároddal egy hosszabb kikapcsolódáson gondolkodtok, ami már rég tervben van. Ne hagyd, hogy a munka uralja az életeteket, és hagyj időt a kikapcsolódásra is. Szingli vagy? Forró flörtbe keveredhetsz, amiből akár több is kialakulhat idővel.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Lehetőséget kaphatsz az álmaid megvalósítására, de maradj a realitás talaján, és ne ess a fantáziád csapdájába. A pároddal szenvedélyesen szeretitek egymást, amit ki is mutattok. Ha szingli vagy, egyre erősebb a szerelem utáni vágyad. Ne csak ábrándozz, tegyél is azért, hogy észrevegyen a kiszemelted!

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A pénzügyeid fejlődést mutatnak, ezért máris tervezgetheted, mibe fektess be. Ne feledd, hogy nagyon fontos a tudatosság, mert gyorsan megbánhatod, ha túlköltekezel. Szerelmeddel most kevesebb idő jut egymásra, de a minőségi idő kárpótol. Szingliként az exeddel kapcsolatban történhet valami a héten. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Az utóbbi időben kevés idő jutott magadra a rengeteg munka miatt. A napokban lesz lehetőséged törődni a lelki egészségeddel és a pihenéssel. Használd ki az alkalmat, és frissítsd fel magad. A családodban valaki szívességet kérhet tőled. A szerelmeddel nagy meglepetésben lehet részetek. Ha még nincs párod, egyszerre két udvarlód is akadhat.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy újabb kihívással találhatod szembe magad a héten, ami rengeteg erőforrásodat emészti fel. De ne aggódj, meglesz a gyümölcse, és a frissen szerzett tapasztalataidat is kamatoztathatod. A szerelmeddel hosszú és mély beszélgetésben lehet részed, ami feltételen bizalomról árulkodik. Ha még szingli vagy, egy régi, plátói szerelmed bukkanhat fel.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Új fejezet indulhat az életedben, amit nagy kíváncsisággal és energiával fogadsz. Vesd bele magad a változásokba, és irányítsd, hogyan alakul a jövőd. Csupa pozitív gondolat cikázik a fejedben, a lelkesedésed pedig másokat is motiválttá tesz. Ha egyedülálló vagy, egy szórakozóhelyen bukkanhat fel az igazi.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük