Filmritkaság: így készült az 1927-es Nemzeti Sport; Kövesden eredhet a Paks nyomába a Fradi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.12.05. 23:29
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

• Igazi filmritkasághoz jutott a Nemzeti Sport. A híres főszerkesztő-igazgató, Vadas Gyula által fémjelzett korszak elevenedik meg azokon a filmkockákon, amelyek 96 évvel ezelőtt megmutatták, hogyan dolgozik a sportnapilap szerkesztősége. Csillag Péter írása erről a sajtótörténeti kuriózumról szól, nem elfeledve, hogy az idén 120 éves a Nemzeti Sport. Címlapsztori két oldalon.• Igazi filmritkasághoz jutott a Nemzeti Sport. A híres főszerkesztő-igazgató, Vadas Gyula által fémjelzett korszak elevenedik meg azokon a filmkockákon, amelyek 96 évvel ezelőtt megmutatták, hogyan dolgozik a sportnapilap szerkesztősége. Csillag Péter írása erről a sajtótörténeti kuriózumról szól, nem elfeledve, hogy az idén 120 éves a Nemzeti Sport. Címlapsztori két oldalon.

• Újra Mezőkövesd–Fradi – faraghat hátrányából a bajnokcsapat. Merthogy már a vesztett pontokat tekintve is Bognár György Paksa áll jobban – igaz, a hétvégén éppen Paks–Ferencváros rangadóra kerül sor. Molnár Gábor, a kövesdiek csatára mindenesetre szerda este hazai győzelemben bízik...

• Gasper Okorn Hanga Ádámra is számít az Eb-selejtezőben. A férfi kosárlabda-válogatott frissen kinevezett szlovén szövetségi kapitánya Győri Ferencnek arról is beszélt, hogy a Falco exedzőjeként tökéletesen tisztában van a magyar mezőnnyel, és ebből csak profitálhat az újabb Eb-részvételre hajtó válogatott is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik