Wolf Kati: „Engem szeretni nehéz”

2024. február 16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Wolf Kati Budapest és Debrecen között ingázik Fotó: Blikk/Zsolnai Péter

Most minden kiderült.

Először jött ki saját duettel Wolf Kati, Engem szeretni nehéz címmel a szerelem megfoghatatlanságáról énekel.

Madarász Gáborral közös daluk premierjét szándékosan nem Valentin-napra időzítették, hiszen a dal a romantika csodája mellett a szerelem elmúlásáról is szól. Wolf Katinak ez az első saját duettje, közreműködőként már számos hazai zenészekkel dolgozott, azonban ez a duett saját szöveggel, saját élmények alapján született és lett az egyik meghatározó dala az Új utakon című lemezének.

Hányszor hisszük, hogy a másik ugyanazt éli meg, mint mi, aztán kiderül, hogy mindenkinek más az igazsága, és ugyanazt a történetet mennyire másként éljük meg, és mégis mindkét történet valódi... ez a duett ezt dolgozza fel.

A duettpartner nekem nem volt kérdéses. Amikor a dal demóját vettük fel, azonnal hallottam, hogy Madi, azon kívül, hogy zseniális zeneszerző, milyen karcos, egyedi hanggal van megáldva, így pont azt a szürkés, borongós, zakatolós, utazós hangulatot adta a dalnak, amilyen az én gondolataimban volt az első perctől ez a zene.”

A lemez készítése alatt sok-sok órát beszélgettünk át Madival, hogy a zenei világ, a dalok, a szövegek valóban én legyek.

Elmeséltük a saját történeteinket, csalódásainkat, hogy érez és gondolkodik egy szerelemben egy nő és egy férfi, szeretem, hogy megadtuk magunknak a kellő időt és mélységeket az Új utakon lemezanyag elkészítésekor.

„Madarász Gábor – Madi, a zenei szakmában régóta az egyik legkiválóbb szakemberként számon tartott zenész, írt dalokat és dolgozott együtt Somló Tamással, Hobóval, Ákossal, Rúzsa Magdival, több filmzene is kapcsolódik hozzá, mint az Állítsátok meg Terézanyut, Csak szex és más semmi, Kaméleon, a We Will Rock You musical hazai bemutatójának zenei rendezője” – meséli az énekesnő.

A dalt itt tudod megtekinteni:

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest