Hirdetés

A Zalman kisebbfajta toronyháza nem rejti véka alá belsejének tartalmát

A két színben gyártott, kirakatként funkcionáló megoldás elég tágas, és fémhálóban sem szenved hiányt.

A Zalman nemrégiben mutatta be a P10 névre keresztelt, Mini-ITX és microATX formátumú deszkákhoz tervezett házát, amelynek balján, illetve frontján edzett üveglap figyel, és így a beltérre való rálátást még acélmerevítés sem rontja.


[+]

A 422 mm magas, 216 mm széles, valamint 418 mm mély, 5 bővítőhelyes géplak 173 mm magasra nőtt processzorhűtőt, 384 mm hosszúra nyúlt  – kétslotos vastagságig vertikálisan is munkára fogható – videokártyát, 175 mm hosszúságú tápegységet és egy 2,5, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót szállásolhat el. A betelepíthető ventilátorok száma hét (és ezekből egy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel megszórt példányt tartozékként megkapunk), míg radiátorok tekintetében egy 120 vagy 240 és egy 120 mm-es változat elhelyezése biztosított.


[+]

Az üresen 6,1 kilogrammos, feketében (P10 Black) vagy fehérben (P10 White) választható konstrukció tetejét, továbbá jobbját javarészt mesh borítja, és a felülre helyezett I/O szigetén egy USB Type-C, meg egy USB 3.2 Gen 1 Type-A kapu található a 3,5 mm-es kombójack társaságában. Az alaplapi tálca mögött 16-31 mm szélességű térrészt hagytak a kábelek rendezéséhez. A termék vételárát egyelőre nem közölték.


[+]

Előzmények

Hirdetés