18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Mindenki Katin pörög meg Juditon, csak az én eszem jár a lurkókon” – Dopeman rappelve dobta le a gránátot Magyar Péternek – videó

2024. feb 14. 13:48
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Dopeman politikai pálfordulása után büszkén feszít Orbán Viktor arcképét ábrázoló pólójában / Fotó: Ringier Archívum

A rapper keményen beleállt Magyar Péterbe / Fotó: Ringier Archívum

Pityinger László szerint Magyar Péter semmi olyat nem mondott, amiről a nagyérdemű még nem tudott.

A 49 éves rapper, Dopeman kedden egy majdnem másfél perces videót tett közzé hivatalos TikTok-csatornáján, amelyben a Partizán adásában kitálaló Magyar Péterről és az eseményt övező kegyelmi botrányról rímekbe szedve fejtette ki véleményét – szúrta ki a Mandiner.

Bukik az Orbán, ünnepel a Momentum. Boldog a Partizán, dagad a skandalum – ezekkel a szavakkal kezdi Pityinger László dalba öntött kritikáját, majd azzal folytatja:

"Pörög a nézettség, és majd gurul a lé. Most elégedett a CIA, mert itt van a következő Simicska. A Magyar Péter képébe ledobta az újabb O1g*cigránátot, de robbantás helyett csak pukkantott, mert semmi olyat nem mondott, amit a nagyérdemű még nem tudott. Mindig ezt teszi a sok nersevik, aki a pixisből valamiért kiesik. A Magyar Hanghoz tesóm majd felveszik, és az ellenzékben megünneplik, aztán tovább szidja, amit épített, a Csintalan is pont így szépített."

Nem csitul a balhé, Nagy Feró is üzent Magyar Péternek: „Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe”

Nem csitul a balhé, Nagy Feró is üzent Magyar Péternek: „Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe”

Dopeman azonban azt is elrappeli még, hogy szerinte az egész botrány nem arról szólt, amiről kellene. Úgy véli, mindenki politikai hasznot akar húzni az ügyből, továbbá míg mindenki más Novák Katalin és Varga Judit távozásáról beszél, addig a gyermekekkel senki sem törődik, így tulajdonképpen ők egy rendszerhibának az elszenvedői.

"Az ország sorsa úgysem érdekes, a lényeg egyedül az, hogy szerepelhess. Mindenki Katin pörög meg Juditon, csak az én eszem jár a lurkókon, akik szenvedik a rendszerhibát" – fejtegeti tovább dalában Pityinger László, aki a végén a magyar médiát is megszólítja:

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Magyar Péter

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Dopeman Nagy Feró Magyar Péter Novák Katalin Varga Judit Orbán Viktor kegyelem