DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 12. vasárnap
Egyéb

Ezen kriptók tulajdonosai nyerhetnek 2024-ben

A kriptopiacon az utóbbi időben viszonylagos nyugalom uralkodott, ami vitákat váltott ki a Bitcoin és az altcoinok jövőbeli pályájáról.

kripto-1



Ennek ellenére a piaci elemzők továbbra is optimisták a bikapiac lehetőségét illetően, amit a stabilcoinokba történő jelentős beáramlás és más tényezők is támogatnak. Különösen a stabilcoin-szektorban tapasztalható erőteljes fellendülés: az USDT-hez és USDC-hez hasonló eszközök 2023 októbere óta több mint 9 milliárd dollárral növelték piaci kapitalizációjukat, ami összesen 133 milliárd dollárra emelte a teljes értéket. Ezt az újraéledést a megújult befektetői bizalom erős indikátorának és a szélesebb kriptopénzpiac bullish trendjének előfutárának tekintik. Elemzők rámutatnak, hogy a hagyományos pénzügyek és a kriptoipar közötti, a stabilcoinok által megkönnyített, bővülő "híd" az optimizmus egyik fő hajtóereje.

Ezek a fejlemények aláhúzzák azt a szélesebb körű érzést, hogy a rövid távú bizonytalanságok ellenére a kriptopiac hosszú távú kilátásai továbbra is pozitívak. Ezt figyelembe véve összeállítottunk egy listát a legígéretesebb altcoinokról, amelyek a következő hetekben, hónapokban vagy években felülmúlhatják a piacot. Néhányan egyedi innovációkat hoznak a térbe, mások csak erős fundamentumokkal rendelkeznek, ezért mindenképpen olvassátok el figyelmesen, hogy kiválaszthassátok a lehetséges nyerteseket.

 

Ezeknek a kriptóknak a tulajdonosai nyerhetnek 2024-ben

- ScapesMania: ígéretes projekt, erős nyilvános értékesítéssel és közösségi médiajelenléttel, jelentős kedvezményeket kínálva a korai befektetőknek.

- Optimizmus (OP): Jelentős token kibocsátásra készül, célja a befektetők jutalmazása a piaci hatások kezelése mellett.

- Polkadot (DOT): Növekvő felhasználói aktivitást és hálózati bevételt lát, ami az áringadozások ellenére növekvő érdeklődést jelez.

- Arbitrum (ARB): Nagy ösztönző programot indít az ökoszisztéma növekedésének elősegítése érdekében, egyensúlyt teremtve a fejlesztés és a token kínálat között.

- Mantle (MNT): Nagy áteresztőképességet mutat, kiemelve hatékonyságát és potenciálját a Layer 2 tájképben.

- Ondo (ONDO): Terjeszkedik az ázsiai-csendes-óceáni térségben, a tokenek értékének és kereskedési volumenének ugrásszerű növekedését tapasztalva, ami pozitív piaci fogadtatásra utal. a piaci hatások kezelése mellett.

- Polkadot (DOT): Növekvő felhasználói aktivitást és hálózati bevételt tapasztal, ami az áringadozások ellenére növekvő érdeklődést jelez.

- Arbitrum (ARB): Nagy ösztönző programot indít az ökoszisztéma növekedésének elősegítése érdekében, egyensúlyt teremtve a fejlesztés és a token kínálat között.

- Mantle (MNT): Nagy áteresztőképességet mutat, kiemelve hatékonyságát és potenciálját a Layer 2 tájképben.

- Ondo (ONDO): Terjeszkedik az ázsiai-csendes-óceáni térségben, a tokenek értékének és kereskedési volumenének ugrásszerű növekedését tapasztalva, ami pozitív piaci fogadtatásra utal.

 

ScapesMania: Visszaszámlálás!

A ScapesMania nemrégiben felrázta az előértékesítést, és gyorsan több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze. Most a reflektorfény a nyilvános eladásra irányul, a vezérigazgató pedig egy nemrégiben tartott AMA ülésen bejelentette a márciusban esedékes Token Generation Event (TGE) eseményt.

kripto-2

Közvetítők nélkül, a nyilvános eladás közvetlenül a ScapesMania weboldalán bontakozik ki, a legjobb feltételeket biztosítva a közösség számára. Az alkalmi játékok több milliárdos, növekvő piacán belül működő projekt tudja, hogy a közösség az, ami a leginkább számít.

A játék ökoszisztéma egyre nagyobb ütemben növekszik és fejlődik, és a nyilvános értékesítés során mindössze 80 millió token (720 000 dollár) áll rendelkezésre. Mozogj gyorsan - az akciós tokenek úgy eltűnnek, mint még soha.

Az idő a legfontosabb! Karolja fel a ScapesMania-t a TGE előtt, hogy esélye legyen a korai siker részese lenni, megelőzve a debütálást és a potenciális holdudvart. Siess, cselekedj most!

>>> A nyilvános értékesítés ÉLŐ - Jelentkezz most a hivatalos weboldalon! <<<

 

A ScapesMania növekedési katalizátorai

A ScapesMania folyamatos sikere mögött egy okos marketingterv áll a tőzsdei bevezetés után. Az előértékesítési nyomkövető oldalakon kiemelkedő helyet foglal el, és a kriptopénzek befolyásolói is támogatják a projektet, így a projekt növekedésre van felkészülve.

A ScapesMania tokenek birtoklása aktív elkötelezettséget jelent, és olyan előnyöket kínál, mint a token-visszavásárlás, a burn, a tét és a bónuszok kincsesbányája. Mutassa be a ScapesManiát a hálózatának, és szerezzen ajánlói jutalmakat.

A múló mémérmékkel ellentétben a ScapesMania-t tartós értékre és gyakorlati alkalmazásra tervezték. A token rugalmassága túlszárnyalja a kevésbé fontos tokenek és memecoinok rövid életű hype-ját.

A BlockSAFU, egy vezető biztonsági cég ellenőrizte és jóváhagyta a ScapesMania okosszerződését. A 2023-as BNB Grant győztesével összefogva a ScapesMania még nagyobb sikerek felé tart.

A 60K-t meghaladó élénk közösségével a ScapesMania heti szinten folyamatos növekedést tapasztal. A projekt körüli kollektív lelkesedés dinamikus csomópontot képez a hasonló gondolkodású rajongók számára.

Végső felhívás: Biztosítsa a helyét!

Mivel a token-alap egyre szűkül, ez lehet az utolsó lehetőséged, hogy megszerezd a ScapesMania-t az epikus debütálás előtt. Csatlakozzon most a ScapesMania-tulajdonosok közösségéhez, és legyen tanúja a $MANIA Holdra vezető útjának!

kripto-4

kripto-3

 

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és nyissa meg a még nagyobb nyereség lehetőségét az RCO882 kóddal! Szerezzen több ScapesMania zsetont ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak. Az ajánlat a cikk megjelenése óta csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess! Írja be az RCO882 kódot egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagsági területén.

 

Optimizmus (OP): A stratégiai token kibocsátás és annak piaci következményei

Az Optimism (OP) 81 millió dollár értékű OP tokenek feloldását tervezi, amivel a projekt befektetőit és fő támogatóit kívánja jutalmazni. Ez a felszabadítás a forgalomban lévő kínálat mintegy 2,5%-át jelenti, több mint 24 millió Optimism (OP) tokent adva a piacnak. Az ilyen tokenfeloldások gyakoriak a kriptoprojekteknél, hogy megakadályozzák a piac destabilizálódását azáltal, hogy a korai befektetők tömegesen pakolják ki a tokeneket. Ezek azonban gyakran aggodalomra adnak okot a megnövekedett kínálat miatti esetleges árcsökkenés miatt.

A token 3 dollár körül mozog, és az elmúlt héten több mint 2%-os enyhe csökkenést tapasztalt. Ez az ármozgás a feloldást váró piaci hangulatot tükrözi. Az Optimism (OP) piaci kapitalizációja körülbelül 2,9 milliárd dollár, ami jelentős pozíciót jelez a kriptoökoszisztémában.

A feloldás rövid távú volatilitást hozhat, ahogy a piac felszívja az új kínálatot. Az Optimism (OP) közelmúltbeli frissítései és a 30 millió dolláros tokenosztás a hozzájárulók jutalmazására azonban kiemelik a projekt elkötelezettségét az ökoszisztéma fejlesztése iránt. Bár a piac azonnali reakciója az óvatosság felé hajlik, a hosszú távú kilátások továbbra is optimisták, tekintettel a projekt folyamatos fejlesztéseire és stratégiai tokenkezelésére.

 

Polkadot (DOT): A felhasználók növekvő aktivitása és piaci hatása

A Polkadot (DOT) 2023 negyedik negyedévében a felhasználói aktivitás jelentős megugrását tapasztalta, ami a hálózati bevételek jelentős növekedésével járt. Ez a kereslet fellendülése és a napi aktív címek 94%-os megugrása aláhúzza a Polkadot (DOT) ökoszisztéma iránti növekvő érdeklődést. A hálózat relé-láncában 116%-os növekedést tapasztaltak az új címek, ami a felhasználói bázis erőteljes bővülését jelzi.

A pozitív hálózati aktivitás ellenére a Polkadot (DOT) ára 18%-kal csökkent az elmúlt hónapban. Ez a csökkenés a határidős nyílt érdeklődés csökkenéséhez vezetett, ami arra utal, hogy a kereskedők újak nyitása nélkül lépnek ki a pozíciókból.

A hálózati növekedés és az árfolyam teljesítménye közötti eltérés összetett forgatókönyvet mutat. Míg a felhasználói aktivitás és a hálózati bevételek növekedése erős fundamentális alapra utal, a piac árreakciója óvatos hangulatot sugall a befektetők körében. A Polkadot (DOT) jövője attól függ, hogy sikerül-e fenntartani a felhasználók számának növekedési lendületét, és azt tartós árfolyam-emelkedéssé alakítani.

 

Arbitrum (ARB): Ösztönző programokon és piaci dinamikán keresztül történő navigálás

Az Arbitrum (ARB) közel 90 millió dollár értékű Arbitrum (ARB) tokenek kifizetését tervezi egy hosszú távú ösztönző programon keresztül, amelynek célja a fejlesztés és a felhasználói elfogadottság növelése. Ez a stratégiai lépés része az Arbitrum (ARB) azon erőfeszítéseinek, hogy fejlessze ökoszisztémáját és támogassa a Web3 fejlesztőket.

A kezdeményezés, miszerint jelentős összeget bocsátanak ki ösztönzők formájában, valószínűleg árnyaltan befolyásolja majd a piaci dinamikáját.

Az ösztönző program jelentősen ösztönözheti a fejlesztést és a felhasználói elkötelezettséget, potenciálisan növelve az Arbitrum (ARB) pozícióját a Layer 2 térben. Ugyanakkor a nagy token-kínálat piacra kerülése kihívásokat is jelenthet az árstabilitás fenntartásában. Az egyensúly az ökoszisztéma növekedésének elősegítése és a tokenek gazdaságosságának kezelése között döntő fontosságú lesz az Arbitrum (ARB) jövőbeli pályája szempontjából.

 

Köpeny (MNT): Átviteli eredmények és bővítési törekvések

A Mantle (MNT) lenyűgöző teljesítményt mutatott, és a feliratkozási aktivitás megugrása közepette elérte a 200 tranzakció/másodperc (TPS) csúcsértéket. Ez a teljesítmény nem csak a Mantle (MNT) technikai képességeit mutatja, hanem azt is, hogy képes leállás nélkül kezelni a jelentős láncon belüli aktivitást.

A Mantle (MNT) közelmúltbeli fejlesztései inkább a technológiai mérföldkövekre, mintsem a kereskedési mérőszámaira összpontosítottak. Az, hogy a hálózat képes volt kezelni a tranzakciók megugrását, amely a korábbi rekord háromszorosát érte el, megmutatja a hálózat azon potenciálját, hogy a decentralizált alkalmazások és szolgáltatások széles körét hatékonyan támogassa.

A Mantle (MNT) képessége a magas átviteli sebesség fenntartására kedvezően pozícionálja a Layer 2 tájképben. A feliratkozások által vezérelt ingadozó kereslet azonban kihívást jelent a hálózat egyenletes teljesítményének fenntartásában. A Mantle (MNT) jövőbeli sikere a láncban zajló változó tevékenységekhez való alkalmazkodóképességétől és folyamatos technológiai fejlesztéseitől függ.

 

Ondo (ONDO): A stratégiai terjeszkedés és az árdinamika

Az Ondo (ONDO) az ázsiai és csendes-óceáni térségben terjeszkedik, kihasználva a régió növekvő érdeklődését a digitális eszközök iránt. Ezt a stratégiai lépést az Ondo (ONDO) token értékének heti 60%-os növekedése kíséri, ami a terjeszkedési tervek pozitív piaci fogadtatását jelzi.

A közelmúltbeli emelkedés ellenére az Ondo (ONDO) 4,76%-os esést szenvedett el, 0,256 dolláron kereskedve. A kereskedési volumene azonban 42,83%-kal 201,53 millió dollárra nőtt, ami a fokozott piaci aktivitást tükrözi.

Az Ondo (ONDO) ázsiai-csendes-óceáni terjeszkedése jelentős növekedési lehetőséget jelent, ami potenciálisan erősítheti piaci jelenlétét és új befektetőket vonzhat. Az APAC piac összetettségében való eligazodás és a tokenje értékének lendületének fenntartása azonban kritikus kihívást jelent majd. A stratégiai terjeszkedés és a piaci dinamika közötti egyensúly fogja alakítani az Ondo (ONDO) jövőjét a láncon belüli finanszírozási piacon.

 

Konklúzió

A kriptopiac jelenlegi állapota és az azon belüli stratégiai mozgások ígéretes kilátásokat sugallnak az egyes kriptovaluták tulajdonosai számára 2024-re. Az optimizmus több tényező kombinációjából ered, többek között a stabilcoin-szektor jelentős fellendüléséből, a Bitcoin feleződésének várható hatásából és a Bitcoin ETF-ek sikeres bevezetéséből. 

Ezek az elemek együttesen a kriptopiac megerősödő alapját jelzik, ami potenciálisan egy bullish trend kezdetét jelentheti. Az olyan kriptopénzek, mint a Scapesmania, úgy vannak pozícionálva, hogy profitáljanak ezekből a piaci dinamikákból. Ez az újonc projekt kifejezetten a legnagyobb potenciális felfelé ívelő lehetőséget mutatja erős nyilvános értékesítésével, közösségi média hype-jával és egyéb lenyűgöző tulajdonságaival.

Oldal: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: