Baleset

Elsodorta egy babakocsiban ülő gyermek lábát egy autós Budapesten - sokkoló videó

A sofőr ellen cserbenhagyási eljárás indult.

2023.12.04 08:14ma.hu

A Budapesti Autósok egyik olvasója a Nagykőrösi úti zebrán sétált át a babakocsiban ülő gyerekével pénteken. Az egyik sávban elengedte őt az autós, míg a másikban közlekedő sofőr még csak nem is lassított a zebránál, így majdnem elütötte a gyereket.

"Elsodorta a gyerek lábát és a babakocsi oldalát is a lökhárítója. A felvételt a rendőrök megkapták" - írta a nő. Hozzátette, készítettek helyszíni jegyzőkönyvet, és a száguldó sofőr ellen cserbenhagyási eljárás indult.

"Negyven centin múlt a gyerek élete a rendőrök szerint"- hangsúlyozta az édesanya.

A szemben lévő autós fedélzeti kamerája rögzítette az eseményeket, a felvételen jól látható, ahogy a kocsi elsodorja a babakocsi szélét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.