Minden, amit a tószegi kettős gyilkosságról tudni lehet - videó

Holtan találtak két embert Tószegen, gyilkosság, emberölés, helyszínelés, Tószeg, 2024.01.16. második adag
Vágólapra másolva!
Letartóztatta a bíróság azt a férfit, akit egy házaspár megölésével vádolnak. A tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottja akár életfogytiglant is kaphat. A gyilkos az eddigi információk szerint a rokonaival végezhetett, akik azért fogadták be, mert leégett a háza és nem volt hol laknia.
Vágólapra másolva!

Január 15-én kora este a rendőrök egy férfi és egy nő holttestét találták meg egy tószegi családi házban. A ügyben gyilkosság gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, a helyszínelés még másnap is tartott.

A tószegi kettős gyilkosság helyszíne Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ki a tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottja?

Nem sokkal a gyilkosság híre után kiderült, hogy a feltételezett gyilkos F. Ferenc, aki ellen elfogató parancsot adtak ki emberölés miatt. A helyiek elmondták az Origonak, hogy

a férfi a házaspárnál lakott, akik befogadták őt miután leégett a háza.

Az egyik szomszéd azt is elmondta, hogy ő hívta a rendőrséget, miután már napok óta nem látta a párt, akik a megtalálásukkor már két napja halottak lehettek.

A tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottja Forrás: police.hu

- mondta a nő egyik barátja.

Hogyan és miért ölte meg a gyilkos a tószegi párt?

Egy másik szomszéd azt is elárulta, hogy néhány hónapja a nő egyik rokona odaköltözött a párhoz. A férfinek leégett a háza, ezért a házaspár befogadta őt.

- mesélte egy idős asszony.

A helyieket teljesen megdöbbentette a tószegi kettős gyilkosság Fotó: Csudai Sándor - Origo

A tiszasülyi férfi a gyanú szerint azért végzett a párral, mert a nő előző nap megmondta neki, hogy költözzön el. A gyilkos a fejüket fejszével és konyhakéssel ütötte.

Hol fogták el a férfit?

A rendőrök az 59 éves férfit a Pest vármegyei Bugyi településen fogták el, a kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Nem sokkal később pedig a bíróság elrendelte a letartóztatását, mivel fennállt a szökés és az elrejtőzés lehetősége, a várhatóan súlyos, akár életfogytiglani ítélet miatt.