Sugárzik a boldogságtól Oczella Eszter és Baronits Gábor

2024. jan 24. 21:55
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Oczella Eszter és Baronits Gábor a TV2 Totem című műsorának felvételén ismerkedtek meg /Fotó: Zsolnai Péter

Oczella Eszter és Baronits Gábor a TV2 Totem című műsorának felvételén ismerkedtek meg / Fotó: Zsolnai Péter

Két és fél éve alkot egy párt az egykori szépségkirálynő és színész szerelme, de a mai napig is izzik közöttük a levegő.

Oczella Eszter nem árasztja el a közösségi oldalát a kedvesével, Baronits Gáborral készült közös fotókkal, időről időre azonban láthatjuk a szerelmeseket, akik a mai napig ugyanolyan odaadással rajonganak egymásért.

Tűz és víz: így imádja egymást Oczella Eszter és Baronits Gábor

Tűz és víz: így imádja egymást Oczella Eszter és Baronits Gábor

A pár most egy újévi fotóval tudatta a nyilvánossággal, hogy még mindig működik közöttük a kémia, ami egyébként jól látszik az összebújós fotójukon is. A szerelmeseket a közös hobbi is összetartja, hiszen mindkettejük életében fontos a sport.

Oczella Eszter alakját rendszeresen díjazzák is a különböző fitneszversenyeken, igaz, az egykori szépségkirálynő rengeteget is tesz azért, hogy a teste a lehető legjobb formában legyen.

– Az edzések brutálisan kemények, már ami az alsótestedzéseket illeti, a kalóriabevitelemet közepesen alacsonynak mondanám... Volt már több, de kevesebb is, talán egy kicsit kezd megcsappanni az energiám, de mindent összevetve egész jól érzem magam, a formával pedig nagyon elégedett vagyok – számolt be korábban az egykori szépségkirálynő.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Oczella Eszter

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Baronits Gábor Oczella Eszter SZERELEM